Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GORAK OKUS

Dinamo srušio negativni rekord, pogledajte prazne tribine Maksimira

Maksimir
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/9
07.02.2015.
u 17:25

Lokomotiva je pala, modri su uvjerljivo prvi, a gledatelja je sve manje i manje...

Dinamo je pobijedio Lokomotivu 2:1 i nastavio gdje je stao u jesenskom dijelu sezone, ali je na njegovu nesreću nastavljen i negativni trend pustih tribina, pa je tako srušen negativni rekord s kraja jeseni.

Dok je tad bilo 710 gledatelja, ovaj put bilo ih je 356 i za dlaku je izbjegnuto rušenje onih neslavnih 300 gledatelja iz proljeća 2005. godine i utakmice Lige za ostanak protiv Osijeka.

Foto: Ilustracija/Marko Prpic/PIXSELL

Snijeg je svakako razlog zašto mnogi nisu došli, ali ako znamo da je prosjek gledatelja na utakmicama Dinama oko 1500, onda je jasno da se konstantno tone u "minus". A odgovorni konstantno traže izgovore u svemu onome što postoji desetljećima - infrastruktura, slabi protivnici, nedostatak konkurencije, neimaština...

>> Lokomotiva nije uspjela ni u 16. pokušaju i Dinamo proljeće otvara pobjedom

Komentara 70

IV
ivica.vranjic
20:53 07.02.2015.

Kaj bumo gledali? Kad znamo tko mora pobediti!

BE
Berlioz
18:02 07.02.2015.

Imam godišnju ulaznicu pa mi svejedno nije palo na pamet otići na utakmicu i smrzavati se stojećki. Ali novinarima više paše, bolje rečeno više im se isplati napisati da nisam bio na utakmici zbog Mamića.

MA
marsijanac21
18:12 07.02.2015.

@HakijaHrvatina - preporucam kalkulator sa sto vecim tipkama i displejom!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije