Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIOPĆENJE PLAVIH

Dinamo: Sramota je da u 21. stoljeću djeca moraju strahovati. Osuđujemo napad na našu mladež

Zagreb: Dinamo i Varaždin sastali su se u 23. kolu SuperSport HNL-a, navijači
Luka Stanzl/PIXSELL
19.02.2024.
u 15:22

- Pozivamo sve hrvatske klubove i njihove navijače kao i sigurnosne institucije da poduzmu odgovarajuće korake kako bi se osiguralo da se slični incidenti ne ponove u budućnosti - rekli su iz kluba.

Hrvatski prvak Dinamo oglasio se na web stranicama povodom verbalnog napada kojeg su doživjeli članovi U-17 vrste prilikom gostovanja u Osijeku. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

- GNK Dinamo najoštrije osuđuje nedavni verbalni napad koji su doživjeli maloljetni igrači naše U-17 momčadi tijekom gostovanja u Osijeku. Tijekom šetnje oko hotela gdje su bili smješteni, verbalno su napadnuti od strane nekoliko nepoznatih osoba. Takvi nemili događaji ne samo da narušavaju duh sporta i fair playa, već i predstavljaju ozbiljan udarac na integritet i sigurnost naših mladih igrača.

GALERIJA Dinamo minimalno dobio Varaždin (1:0)

Zagreb: Dinamo i Varaždin sastali su se u 23. kolu SuperSport HNL-a, navijači
1/8

Kao klub vjerujemo u vrijednosti tolerancije, poštovanja i inkluzivnosti u sportu. Svaki oblik verbalnog ili fizičkog nasilja je neprihvatljiv i suprotan temeljnim načelima kojima se vodimo kao klub. Smatramo da se ovakve situacije ne smiju događati radi sigurnosti igrača svih hrvatskih klubova i djece općenito. Sramotno je da u vlastitoj državi u 21. stoljeću djeca moraju strahovati zbog obilježja kluba za koji nastupaju.

VEZANI ČLANCI:

Pozivamo sve hrvatske klubove i njihove navijače kao i sigurnosne institucije da poduzmu odgovarajuće korake kako bi se osiguralo da se slični incidenti ne ponove u budućnosti. Također, pozivamo sve dionike sportske zajednice da se ujedine u osudi ovakvih postupaka te da zajedno radimo na stvaranju sigurnijeg okruženja za sve sudionike u sportu, posebice za našu mladež - poručili su iz Maksimira. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

AK
Al kemičar
12:01 20.02.2024.

da su napadnuta djeca iz Dalmacije, cijeli jug bi vrištao i pozivao na linč...kada su to Dinamova djeca, ni glasa čuti nije, licemjeri!

MI
mislavkatic66
15:46 19.02.2024.

Nažalost, dobro ste primjetili, nije više 20 stoljeće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije