Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADEN MILETIĆ

Dinamo se vraća u legendarnu 1967. Još od doba Cvitanovića jedan napadač nije toliko značio za plave

Zagreb: Slavlje igrača Dinama nakon 2:0 pobjede u prvom susuretu 1/8 finala UEFA Konferencijske lige protiv PAOK-a
Marko Lukunic/PIXSELL
10.03.2024.
u 17:43

Na trenutke to izgleda kao priča o Bruni i sedam patuljaka, mada ne treba podcijeniti kako je Jakirović na kraju pogodio obranu zazidavši u sredini "Maginot liniju" Théophile – Bernauer. Valjda je u rukometu našao inspiraciju. Bez Petkovića, ova momčad ne postoji, baš kao ni Hajduk bez Livaje, samo na drugi način. Najbolje se to vidjelo u onih mjesec dana poslije Splita kad nije bilo ni Brune ni Dinama.

Ključne riječi

Komentara 5

FR
FraneTente1861
02:19 11.03.2024.

Petkovic je sto puta bolji od Livaje!Borac do kraja, drzi loptu puno bolje i ima fantastican karakter!

ED
europski dinamo
15:47 12.03.2024.

Članak je o Dinamu u Europi tamo gdje Dudu nije napravio nista. Trebam nabrojati sve golove i asistencije Petkovića i kojim velikanima?

ID
Ivo_didin
02:11 11.03.2024.

" Za nešto više, rješenja bi morala dati nova uprava. Valjda ih ima... Samo zgrabiti vlast, makar i izborima, i nije neka poanta." ...................................................................................................................................................................... Ono, napišeš sasvim pristojan članak i zadnjom rečenicom ga baš use*eš! Zadnja rečenica zvuči kao žal autora članka za garniturom koja je Dinamo napustila onako kako joj i pristoji. Na mala vrata!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?