Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE IZ SEVILLE

Modri se vraćaju s velikim rezultatom. Jakirović: 'Odigrali smo jako dobro, volio bih još jednu stvar...'

Susret Real Betisa i Dinama u playoffu UEFA Konferencijske lige
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/8
15.02.2024.
u 23:21

'Drago mi je da je Hrvatska sada vidjela što znači Dinamo. Neke stvari se kod nas vrlo brzo zaboravljaju', rekao je Stefan Ristovski

Dinamo se s pobjedom vraća iz Seville. Sjajne su to vijesti uoči uzvrata šesnaestine finala Konferencijske lige protiv Betisa koji će se idućeg četvrtka odigrati na Maksimiru. Pogotkom Brune Petkovića iz jedanaesterca u 76. minuti utakmice modri su došli do itekako aktivnog rezultata pred revanš na zagrebačkom travnjaku.

Nakon dvoboja s nestrpljenjem smo čekali izjave, dojmove iz Dinamovog tabora. Prvi se pred kamerama Arenasport TV-a pojavio Stefan Ristovski:

- Što da kažem. Velike su ovo emocije. Drago mi je da je Hrvatska vidjela što znači Dinamo. Kad je najteže, pokazali smo karakter. Ništa nije gotovo, treba odigrati još ovakvih pametnih 90 minuta, ja se nadam da ćemo proći - rekao je Ristovski pa dodao:

- Odigrali smo odlično. Bili smo čvrsti, prekidali smo njihove kontre, bili smo spremni i iskoristili smo jednu priliku, zabili smo iz tog jedanaesterca. Mislim da Dinamo igra već niz godina ovako dobro u Europi. Neke se stvari kod nas vrlo malo cijene i zaboravljaju. Dinamo je pokazao što znači. Tako ćemo i nastaviti, raditi i šutjeti. Teren je najbolji pokazatelj u cijeloj priči.

Susret Real Betisa i Dinama u playoffu UEFA Konferencijske lige
1/14

A onda se javio Marko Bulat.

"Velika večer za sve dinamovce i sve koji vole Dinamo. Velika pobjeda za nas, mislim da se to stalno moglo vidjeti, presretni smo. Imali smo motiv samima sebi dokazati da smo vrijedni. Kad pogledamo HNL, sve nam zapinje, ali na ovakvoj pozornici smo dokazali da smo pravi. Nije ništa gotovo, na pola smo puta. Defanzivno smo stvarno odigrali fenomenalno, potrošili smo se energetski ali smo znali gdje oni prijete. Oni su vrhunska momčad, znali smo da će nam prijetiti, ali odigrali smo muški i stvarno ostavili srce na terenu.

Trener Sergej Jakirović pak kaže:

"Odigrali smo taktički zrelu utakmicu. Ovo je bio ispit zrelosti. Čestitam dečkima na svemu, odigrali smo jako dobro i disciplinirano. Nije bilo nimalo lagano. Betis je dobar, ovo je samo prvo poluvrijeme. Mi smo vidjeli da možemo, a i da u nekim situacijama trebamo biti još opasniji. Volio bih da još više pucamo na gol, težili smo nadigravanju i minijaturama. Sada nam slijedi Varaždin.

Plan igre bio je jasan?

- Najavio sam da moramo smanjiti međuprostore. Fekir je tu sjajan, čak i njihova krila. To je bio ključ, ta plitkoća u našoj formaciji. Neke stvari su nam prolazile, neke je Betis zaustavio. Ali, ne sjećam se da su nam nešto ozbiljno napravili. Najveća pobjeda? Meni je svaka utakmkca važna, DInamovi navijači žele pobjede, a meni je svaka pobjeda draga i važna. Pripremit ćemo se za uzvrat, da vidimo što možemo napraviti i pokušati proći.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar doog_kool
doog_kool
23:50 15.02.2024.

Sjajna zvijezdo iznad Metkovića pozdravi nam Bruna Petkovića!! 💙💙

FR
freeshooter
23:33 15.02.2024.

...bravooo Jaka, bravooo plavi lavovi... sve pet, samo čemu igra sa igračem manje, Hoxha već pet utakmica uporno pakazuje da nije za Dinamo... iako je pobjedio kolektiv, treba pohvaliti Nevistića, pa dalje sve redom Theo, Petko... lav do lava... ale, ale dinamo ale...

MI
mikimouse12
04:38 16.02.2024.

Treba sad i Varazdin pobjedit u nedjelju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije