Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA POJAČANJA

Dinamo se sprema kupiti vratara Atletico Madrida već ove zime? Velik je navijač Hajduka

GER, UEFA CL, Bayer 04 Leverkusen vs Atletico Madrid
Foto: EXPA/ Eibner/ Thomas Thienel
1/3
21.11.2023.
u 13:07

"Ja sam iz Splita, tamo igra najveći klub u Hrvatskoj i ima mentalitet zbog kojeg se nikad ne predaje. Takav sam i ja", rekao je Ivo Grbić još 2020. kada je došao u Madrid. Sada bi mogao zaigrati za najvećeg rivala svog omiljenog kluba

Dinamo je u posljednje vrijeme zapao u duboku krizu. Od utakmice protiv Lokomotive odigrane 29. listopada nisu "plavi" nisu zabilježili značajnu pobjedu (slavili su samo nad Oriolikom u Hrvatskom kupu). Uslijedio je remi s Varaždinom, poraz od Viktorije Plzen u Konferencijskoj ligi te remi protiv Rijeke.

Trener Sergej Jakirović sačuvao je svoju poziciju na klupi, no morat će smisliti način da izvede klub iz krize i vrati ga na pobjedničke staze. Jedan način mogao bi biti dovođenje pojačanja. Upravo to i spremaju za zimski prijelazni rok. Kako doznajemo, Dinamo radi na dovođenju vratara Ive Grbića iz Atletico Madrida već ove zime.

GALERIJA Dinamo i Rijeka bez pobjednika na Rujevici. Jakirović se uspio zadržati na maksimirskoj klupi

 
GER, UEFA CL, Bayer 04 Leverkusen vs Atletico Madrid
1/22

Mogućnost ovoga transfera već se neko vrijeme spominje, no nije poznato mogu li "plavi" zadovoljiti cijenu koju će na vratara staviti španjolski velikan. Grbić je bio treći vratar reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Katru, ali u Madridu nije imao puno prilike igrati. Izgledno je da bi mu nastupanje za Dinamo otvorilo mogućnost da se ponovo nametne izborniku Zlatku Daliću.

VEZANI ČLANCI:

Grbića je Atletico Madrid kupio od Lokomotive još u kolovozu 2020. godine za tri i pol milijuna eura plus bonuse. Uz to, u Lokomotivu je stigao treći vratar Atletica, Alex dos Santos, a klub je dobio pravo na 15 posto odštete od idućeg transfera. Bio je vrlo sretan kada je dolazio u madridski klub, a na predstavljanju je rekao: "Ja sam iz Splita, tamo igra najveći klub u Hrvatskoj i ima mentalitet zbog kojeg se nikad ne predaje. Takav sam i ja."

U Hajduku je bio do ljeta 2018. godine, nakon čega je došao u Zagreb. Tamo se pokazao izvrsnim i bio je jedan od najzaslužnijih za osvajanje drugog mjesta u HNL-a te plasman u kvalifikacije za Ligu prvaka. Cijena mu se od dolaska u Madrid popela na čak sedam milijuna eura, no od tad se ponovo spustila na tri i pol.

VIDEO Prosinečki o Hajduku: 'Igrači imaju veliki pritisak. Tih 18 godina neosvajanja. Treba pobjeđivati, a Dinamo je na to navikao'

Komentara 11

DR
Dragimojkaj
13:52 21.11.2023.

Nakon takve izjave nikada ne bi smio doći u Dinamo. Upitno je tko uopće sada kupuje igrače, Perasica? Zar zbilja želite uništiti Svetinju do kraja. Čavlina, Zelenika Dinamovci i bolji golmani od Grbića.

DE
Dex
14:52 21.11.2023.

Čavlina iz Lokomotive pet puta bolji od Grbića a Dinamo bi koštao svega 500 000 eura jer je tako u njegovom ugovoru. a Čavlina je i skoro sedam godina mlađi od Grbrića i ima već 14 utakmica ove sezone dok Grbić nije ni na klupi

EJ
ejStef
14:26 21.11.2023.

Ma priče za malu djecu da se malo smire navijači nakon katastrofe što radi ova uprava... Na zimu očekujem da će prodati Baturinu i neće dovesti niti jedno pojačanje, vidjet ćete. Možda vrate nekog s posudbe. To su ljudi koji su kupili nogometaša iz 2. Francuske lige, koji je vrijedio 500.000, za 1,2 mil. i dali mu plaću veću nego je imao Petković, a istovremeno su prodali Ivanušeca i Livakovića daleko ispod cijene, dok im je Barkar za 2 mil. bio preskup... Zar netko stvarno očekuje od te i takve uprave nešto pozitivno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije