Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKA SE ODGOVOR

Dinamo se pohvalio trofejima i izazvao Hajduk, navijači oduševljeni: Kakva rugalica

Dinamo
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/6
22.11.2019.
u 11:40

Hoće li Hajduk odgovoriti putem društvenih mreža ili će pričekati pa uzvratiti samo na zelenom travnjaku ostaje za vidjeti

Tetris Challenge mjesecima je jedan od globalnih trendova koji se promovira putem društvenih mreža, a radi se o fotografijama ljudi i opreme iz zraka, a najnoviji član tog trenda postao je zagrebački Dinamo. 

Par sati prije derbija plavi su se pohvalili modernim autobusima, ali ono važnije, bogatom riznicom trofeja

Odgovor je to na izazov Zagrebačkog holdinga koji je nakon objave svoje fotografije izazvao Dinamo na 'tetris challenge', a klub iz Maksimira oduševio je navijače svojom fotografijom.

Osim fotografije navijači nisu skrivali oduševljenje što je Dinamo odlučio izazvati - Hajduk! 

- Prihvatili smo izazov Zagrebačkog holdinga za Tetris Challenge i izazivamo HNK Hajduk Split! - napisali su. 

Brzo su se javili i navijači Dinama. Ovo su samo neki od komentara. 

- Kakva rugalica, ha - ha! 

- Jedva čekam da vidim iz zraka jogurt, mlijeko i japanke poslagane na rivi

- Što ce hajduk staviti u sredinu grba?

Hoće li Hajduk odgovoriti putem društvenih mreža ili će pričekati pa uzvratiti samo na zelenom travnjaku ostaje za vidjeti. 

>>> Pogledajte izjave igrača Dinama nakon remija sa Šahtarom

 

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar nekakav
nekakav
12:08 22.11.2019.

o da, uzvratiti će hajduk, tj. torcida i nh (ne, nije to new holland!). itekako uzvratiti! nalijepit će sliku mora, grb hajduka (tu će jedino imati problema, koji i kakav...), staviti neku brojku vezanu uz navijače, kao dokaz da su oni klub vrijedan respekta. a na travnjaku imat ćemo mesnicu, uobičajenu za hajdukove igre na domaćim terenima, gdje se već i napravio pritisak na suce, pa će suditi mušku igru hajduka labavo, startovi kakvi u engleskoj dobivaju par utakmica pauze kod nas prolaze onak, usputno... hajduk je u lošoj poziciji, na svim razinama. dolaze dinamu koji im je ove godine direktno osigurao skoro 2 mil kuna. hajduk dinamu nikad ništa svojim 'igrama'. dolaze dinamu koji ako se zainati bude rasturio hajduka sa 8 komada, nakon čega nitko živ se neće usuditi vratiti dolje. hajduk ne igra loše protiv dinama. ali generalno u ovom trenutku mogu samo pokušati pružiti dobru partiju. ako riskiraju otvorenom igrom, riskiraju da ih njihovi navijači razbiju.

ZO
zoom
14:11 22.11.2019.

lako izazivaju hajduk koji se nema čime pohvaliti....što ne izazovu nekoga tko ima trofeje? 😁😂

Avatar SINIŠA POLJAK
SINIŠA POLJAK
12:10 22.11.2019.

Za razliku od Hrvatsko nogometnog kluba - HAJDUK š.d.d. , Građanski športski glub - Dinamo je izbacio prefiks hrvatski iz svog imena. Pametnome dovoljno a nehrvati neka se time hvale.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije