Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLJEDNJI POZDRAV

Dinamo se oprostio od Ćire: Hvala Vam od srca što ste život dali za klub i hrvatski nogomet

GNK Dinamo
08.02.2023.
u 09:41

Jedan od najvećih hrvatskih trenera svih vremena preminuo je dan prije 88. rođendana

Stigla je tužna vijest za Hrvatsku i naš sport - preminuo je legendarni trener Miroslav Ćiro Blažević. Ćiro se već duže vremena borio s rakom prostate i sada je, nažalost, tu bitku izgubio. Ćiro je sutra trebao proslaviti 88. rođendan. Informaciju o odlasku Ćire doznali smo iz najužih krugova njegove obitelji. Legendarni trener preminuo je jutros u bolnici u Zajčevoj nakon što mu se sinoć stanje pogoršalo i hitna je došla po njega. 

GALERIJA: PRISJETIMO SE FOTOGRAFIJA ĆIRE BLAŽEVIĆA, TRENERA SVIH TRENERA

 

1/37

Zagrebački Dinamo oprostio se na facebook stranici od trenera s kojim je imao brojne uspjehe, između ostalog u legendarnoj zlatnoj generaciji 1982. godine.

- Dan prije svog 88. rođendana zauvijek nas je napustio trener svih trenera, veliki i legendarni Miroslav Ćiro Blažević.
Gospodine Ćiro hvala Vam od srca na svemu što ste kroz čitav svoj život davali i dali za Dinamo i za hrvatski nogomet. Vaš nogometni rukopis, lik i djelo nikada nećemo zaboraviti.  GNK Dinamo ovim putem izražava najiskreniju sućut obitelji i prijateljima legende hrvatskog nogometa. Počivao u miru - napisalu su iz hrvatskog prvaka.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije