Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nogometna groznica

Dinamo prvi put dolazi u grad kao suparnička momčad

'karlovac nogometasi nk karlovca ucenicima karlovacke gimnazije podijelili ulaznice za nedjeljnu utakmicu u kojoj karlovac igra sa dinamom, podijeljene utakmice za tribinu jug,201109 Photo: Kristina S
'Kristina Stedul Fabac/PIXSELL'
21.11.2009.
u 10:03

Nije tajna da je velika većina Karlovčana simpatizirala modre dok je NK Karlovac igrao u nižim ligama, no danas su stvari nešto drugačije.

U nedjelju u 20.15 sati odigrat će se još jedan u nizu susreta Karlovca i Dinama. Ipak, nakon ogromnog broja ogleda koji se mogu okarakterizirati kao prijateljski u najdoslovnijem smislu te riječi, Zagrepčani prvi put u grad na četiri rijeke dolaze kao suparnička momčad, sportski protivnik.

Glasno za domaće

Nije tajna da je velika većina Karlovčana simpatizirala modre, u desetljećima koja je Karlovac proveo na najnižim zamislivim granama, pa će biti zanimljivo vidjeti kakva će atmosfera vladati na Stadionu Branka Čavlovića Čavleka. Prognoze su uvijek nezahvalne, no većina građana uvjerena je kako će posjetitelji glasno biti uz domaće "plavo-bijele", ali uz respekt i prijateljski odnos prema gostima iz Zagreba, kojima su godinama bili nakloni.

Zanimanje za susret je ogromno, a ulaznice su u pretprodaju puštene u čak četiri grada: osim na osam mjesta u Karlovcu, te 800 ulaznica poslanih u Zagreb za potrebe najvatrenijih navijača Dinama, mogle su se prvi put u pretprodaji kupiti i u Dugoj Resi i Ozlju. Prodaja ide odlično, pa nema sumnje kako će stadion biti krcat, unatoč televizijskom prijenosu, također povijesnom, jer prvi put državna televizija prenosit će utakmicu NK Karlovca.

Klub je pokrenuo i brojne akcije - igrači su jučer dijelili ulaznice i klupske suvenire karlovačkim gimnazijalcima, koje je iznenadila i oduševila ta akcija održana tijekom velikog odmora.

Akcije i danas

Igrači su se s građanima družili i kod Trgovačkog centra Kaufland, gdje su prodavani ulaznice i asortiman proizvoda iz Fan shopa NK Karlovca.

Danas će se sve ponoviti na Trgu Petra Zrinskog (popularni Korzo) i opet kod Kauflanda, i to od 10.30 do 12 sati, a postoji mogućnost da se slična akcija održi i sutra na istom mjestu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije