Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na putu nade
Povratak na članak

Dinamo protiv Anderlechta lovi zadnju šansu

Idemo se baciti na glavu u Bruxellesu i iskoristiti tu šansu koju smo dobili - ponudio je recept za uspjeh protiv Anderlechta Ivan Tomečak

Komentari 9

OB
-obrisani-
10:45 01.12.2009.

NK Dinamo če bez problema dobiti utakmicu u Belgiji. Ta silina igre i dubuna pasa koju ima NK Dinamo imaju samo još Manchester United i FC Barcelona u Europi i River Plate u Južnoj Americi. Da igraju ligu prvaka zgazili bi sve redom sa 3 ili 4 komada razlike.

VL
VI
vintodije
10:52 01.12.2009.

Vi Boga molite da izgubimo

VL
OB
-obrisani-
13:33 01.12.2009.

Dinamo je protiv Anderlechta izraziti favorit. Modri igraju savremeno i brzo a njihove dubinske lopte su svijetska marka. Da NK Dinamo igra Champions League bio bi prvi a ovako če osvojiti Evropsku ligu. Pa ti igrači su svijetske vedete i klasa i meni nije jasno kako to niko ne primjeti i još su neki toliko bezobrazni da jih pobijede.

VL
RA
ramirna
10:10 01.12.2009.

ma kakvu šansu jadna ti majka

VL
CR
crocro
12:39 01.12.2009.

Samo želim da Dinamo sam sebi ne zabije gol i to na početku utakmice, a isto tako želim da ne naprave glupi jedanaesterac, a to znači da želim Dinamu da sam sebe ne porazi. A u puno slučajeva sam sebe porazi u glupim slučajevima o kojima nikada ne razmišljaju, a niti im Jurčić ne održi lekciju da sami sebi ne smiju zabiti gol ili da nedaj Bože netko skrivi jedanaesterac ili dobije crveni karton. Jer ovakav scenarij u Dinamu nije nemoguć, sve dok ne budu imali igrače koji ne samo da misle, nego koji iznadprosječno misle i igraju. Sadašnja garnitura igrača zajedno s upravom nije sposobna za velike rezultate. Zato Dinamo moli Boga da ždrijebom dobije po njihovom mišljenju slabije protivnike, a i ti slabiji ih pobjede. Dinamo mora biti takva ekipa koja je spremna pjevati bez obzira na protivnika. A da bi tako bilo treba započeti novo računanje vremena od korjenitih promjena u Dinamu. Sada mogu Dinamu zaželjeti samo sreću, na koju se ionako sami oslanjaju i kojoj se nadaju.

VL
OI
oilfield
14:53 01.12.2009.

patriot, vidim da imas nadasve istancani smisao za humor, al, \"primjeti\", ovo tvoje ije-je \"svijetsko sranije\" nije nimalo smijesno. Pravopis ti je za kjurac...

VL
BE
bek
15:29 01.12.2009.

Ja te volim Dinamooooooo!!!

VL
OB
-obrisani-
15:43 01.12.2009.

oilfield, ma lako što je patriot ispljuvak društva, polupismeni retard, ali novinar VL-a ne bi smio griješiti u poslu za koji je plaćen: Belgijci ima značenje otprilike kao i Hrvatci

VL
OI
oilfield
04:19 02.12.2009.

Tocno, 777. (Dobro da Dinamo ne igra protiv Portugizaca, Italijaca, Grkljanina i tsl. :))

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.