Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POČELE PRIPREME
Povratak na članak

Dinamo remizirao protiv Celja, Machado promašio penal

Završilo je s rezultatom 0:0, a u ne baš najboljim uvjetima modri su bili bolja momčad

Komentari 7

DU
Deleted user
17:37 21.01.2016.

Uopće nije čudo što su Janezi igrali protiv Dinama u Rovinju !Što da su igrali u Deželi? Pukneš po golu,promašiš i ode žoga u Austriju ili se probuši na žilet žicu !

VL
Avatar Titanov sin
Titanov sin
17:34 21.01.2016.

Dinamoooooooooooooooooooooooo!!!!! Jedva čekam da krene sezona i tekmu protiv hajdučine, bit će silovanja uffff

VL
ZO
zbaotic1@optinet
18:19 21.01.2016.

Nije Dinamo remizirao pripreme nego je remizirao u utakmici protiv Celja. Dinamo utakmicu nije igrao protiv ''priprema'' nego protiv neogometne ekipe iz Celja koju je mogao pobijediti, od nje izgubiti ili susret odigrati neodlučnim rezultatom. Ovdje se ne radi o nepismenosti novinara nego o ozbiljnom nedostatku elementarnog znanja. Stvarno, sve manje vas je pismenih novinara, a sve više onih drugih... ali nećemo sad o tome.

VL
Avatar Borna Vitez
Borna Vitez
19:26 21.01.2016.

Penal !?? Haha koje poznavanje materinskog jezika.....rešpekt !

VL
Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
19:16 21.01.2016.

Sjajan početak jer nije mala stvar za bilo koji balkanski klub uzeti bod i ostati neporažen protiv europske ekipe Celja koja se stabilno bori za opstanak u slovenskoj ligi.

VL
Avatar patkovic
patkovic
20:00 21.01.2016.

maćado se samo trpa , desni korner metar nisko nabacuje a prvi se trpa

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.