Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potvrđeno s Maksimira

Dinamo pozdravio svog igrača: Marko Tolić više neće nositi dres plavih

Bodo: Pripreme na stadionu prije utakmice doigravanja UEFA Lige prvaka, FK Bodo/Glimt - GNK Dinamo
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/4
03.07.2023.
u 15:40

"Žonglerski potez kojim je pripremio pogodak protiv Wolfsberga u Klagenfurtu, rolice i lažnjaci pred domaćom publikom... Sve su to sekvence kojima je mamio pljesak publike, unosio dašak romantizma u moderni nogomet", napisali su iz Dinama o svome bivšem igraču Marku Toliću

Marko Tolić je prije desetak dana otišao na posudbu u bratislavski Slovan, a sada je potvrđen i transfer 26-godišnjeg igrača. Dinamo se od njega oprostio objavom na društvenim mrežama. Tolić je u Dinamo stigao 2020. godine iz Lokomotive.

"Danas je i službeno zaključen prijelaz našeg Marka Tolića koji će nakon nešto dulje od tri godine kao član plavih, karijeru nastaviti u redovima aktualnog slovačkog prvaka, Slovana iz Bratislave. Tola je s maksimirskim klubom osvojio naslove prvaka 2021. i 2022. godine, pišemo mu i treći uzastopni pokal za 2023., pritom je potpisao i Kup 2021. i Superkup 2022. U tom je opusu odigrao 62 službene utakmice uz sedam postignutih pogodaka. Dodamo li i prijateljske dvoboje brojka se penje na 75 nastupa i 10 golova", napisali su "Plavi".

GALERIJA Dinamo se priprema za novu sezonu 

Bodo: Pripreme na stadionu prije utakmice doigravanja UEFA Lige prvaka, FK Bodo/Glimt - GNK Dinamo
1/5

"Žonglerski potez kojim je pripremio pogodak protiv Wolfsberga u Klagenfurtu, rolice i lažnjaci pred domaćom publikom, dvije asistencije u samo 10 minuta za pokal pobjednika Kupa, odlučujući gol u Šibeniku za osiguran naslov prvaka. Sve su to sekvence kojima je mamio pljesak publike, unosio dašak romantizma u moderni nogomet, svojim fintama i vickastim potezima zabavljao kibice", dodaju u objavi.

VEZANI ČLANCI:

"No, više od svega magnetizirao je navijače svojim uglađenim ponašanjem i naglašenom emocijom prema Dinamu uz vidljiv silan zanos, energiju i strast koji se rasplamsaju na sami spomen najdražeg mu kluba. Dragi Marko, od srca ti hvala na svemu, hvala na lijepim trenucima i velikoj emociji prema plavoj boji, a tvoj GNK Dinamo želi ti svu sreću u nastavku karijere", zaključili su.

Osim za Dinamo i Lokomotivu, Tolić je igrao i u dresu Sesveta, Hrvatskog dragovoljca, Lučkog te Gorice. Prošle je sezone bio na posudbi u Mariboru s kojim je u tijeku 35 utakmica upisao 11 golova i 15 asistencija.

VIDEO Antonija Vranić, hrvatska predstavnica u teqballu

Komentara 3

EJ
ejStef
16:02 03.07.2023.

Vjerojatno jedini igrač Dinama koji je bio na posudbi i koji je mogao igrati u prvih 11... Sad će Šimić naći zamjenu u nižim Francuskim ili Japanskim ligama...

EJ
ejStef
21:38 03.07.2023.

Nije stvar u borbi za prvo mjesto u HNL-u, već o dobrom rezultatu u Europi. Vjerojatno je ekipa koja ostane kada odu glavni igrači dovoljno dobra da se potuče za osvajanje HNL-a...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije