Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europska liga

Dinamo otputovao u Istanbul, Bjelica: Ne znam igrati na jedan bod

Dinamo
Foto: Borna Filić/PIXSELL
28.11.2018.
u 09:23

Trener Nenad Bjelica u Tursku je poveo maksimalan broj igrača. Plavi imaju sve četiri pobjede i gotovo nakon pola stoljeća osigurali proljeće u Europi


Igrači i stručno vodstvo Dinama jutros su otputovali u Istanbul gdje će u četvrtak igrati dvoboj 5. kola Europske lige protiv Fenerbahçea (18.55 sati, Arenasport 3).

Trener Nenad Bjelica u Tursku je poveo maksimalan broj igrača. Plavi imaju sve četiri pobjede i gotovo nakon pola stoljeća osigurali proljeće u Europi.

Bjelica je u Istanbul odlučio voditi ozlijeđene Majera i Marina. Dinamovci ne skrivaju želju kako u Turskoj idu po pobjedu.

- Bit će teška utakmica, tamo je uvijek sjajno ozračje, a Fenerbahçe je jaka momčad. Idemo pobijediti i osvojiti prvo mjesto - rekao je Dani Olmo.

- Pobjedom želimo potvrditi prvo mjesto, kvalitetni smo. Svi igrači su na raspolaganju osim Lovre Majera i Antonija Marina koji isto idu na put. Svi igrači koji su iznijeli sezonu do sada su spremni i zbog toga smo optimistični - rekao je trener Bjelica.

Dinamo
1/14

Fenerbahçe i s novim trenerom ima problema u prvenstvu. 

- Njima ova utakmica puno znači, ali mi imamo svoje adute. Nadam se da se vraćamo u Zagreb s tri nova boda. Ne znam igrati na jedan bod - dodao je Bjelica.

Ključne riječi

Komentara 1

FR
Frapin
16:02 28.11.2018.

Pobjeda i ništa drugo Dinamoooooo!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije