Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUČILI PROGOVORITI

Dinamo otkrio detalje o Krznarovu zdravlju

U 31. kolu Prve HNL na Maksimiru se sastali Dinamo i Hajduk
Sanjin Strukic/PIXSELL
27.04.2021.
u 12:49

"Naš trener u potpunosti je posvećen poslu i koncentriran na uspješan završetak sezone, osvajanje dvostruke titule te pripreme za iduću natjecateljsku sezonu"

Damir Krznar svoje ispite na klupi Dinama polaže s odličnim. Čovjek koji je srušio i izbacio Tottenham, koji se ravnopravno nosio s Villarrealom u povijesnom četvrtfinalu Europske lige, koji je sad i povećao prednost na našoj prvoligaškoj tablici i juri k naslovu prvaka, na kraju ne bi trebao biti upitan za ostanak na klupi plavih.

Zasad sve to ide odlično, nismo ni sumnjali u njega kad je naslijedio Zorana Mamića, nisu sumnjali ni brojni naši nogometni stručnjaci koji ga poznaju. Ipak, neki su se zapitali hoće li Krznar zbog svojih zdravstvenih problema moći biti dugoročno rješenje za klupu Dinama. No, iz Maksimirske 128 uvjeravaju: Popularni Krki spreman je za posao. 

Priopćenje prenosimo u cijelosti: 

"Temeljem današnjih napisa u medijima o navodno teško narušenom zdravlju glavnog trenera Dinama g. Damira Krznara zbog kojeg je "upitna njegova trenerska pozicija", demantiramo da se radi o teškoj bolesti. Riječ je o autoimunoj bolesti koja je pod kontrolom i ni na koji način ne utječe na njegovo obavljanje poslova glavnog trenera i sportskog direktora, kako sada tako ni u budućnosti.

Naš trener u potpunosti je posvećen poslu i koncentriran na uspješan završetak sezone, osvajanje dvostruke titule te pripreme za iduću natjecateljsku sezonu.

Tekstove o narušenom zdravlju našeg glavnog trenera smatramo zadiranjem u privatnost g. Krznara te pokušajem destabilizacije momčadi i kluba u ključnim trenucima sezone kada očekujemo osvajanje još jednog naslova prvaka Hrvatske i ulazak u finale Hrvatskog nogometnog kupa."

 

Ključne riječi

Komentara 3

ZG
Zeljko Grabar
13:18 27.04.2021.

Prava reakcija kluba koji funkcionira i koji kao takav smeta svima koji ne vole Dinamo i nekim nazovi novinarima koji ne sanjaju nista drugo nego propast svega sto je hrvatsko i sto organizaciono funkcionira. Isti bi mogli radije otici na detaljni pregled i utvrditi sto fali njima jer su vise nego bolesni.

RO
roland
15:04 27.04.2021.

Krznar je bivši! Izgubio je autoritet, igrači znaju da će otići! Dinamo ima veliku prednost, ali ovo ih stvarno može uzdrmati!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije