Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORISTILI NOŽEVE

Huligani napali grčke novinare u centru Zagreba!

Huligani
Foto: DPA/PIXSELL (Ilustracija)
19.10.2015.
u 23:06

Sva trojica novinara prošla su samo s lakšim ozljedama, ali svejedno namjeravaju prijaviti Dinamo Uefi zbog ovog napada

Navijačima Olympiakosa nije dozvoljen dolazak na utakmicu s Dinamom u trećem kolu Lige prvaka, ali po Internetu se moglo pročitati da ih to neće spriječiti te da će biti na ulicama Zagreba. Zbog toga su deblji kraj izvukli novinari iz Grčke, huligani su ih zamijenili za navijače i u centru metropole napali.

Prema grčkoj Gazzetti, napadnuta su trojica novinara i to od strane navijača Dinama. Navodi se da su huligani izvadili i nož te prijetili njime. No kad su novinari uspjeli dokazati da su upravo to, novinari, napadači su shvatili koliko su pogriješili i razbježali se.

Srećom, sva trojica novinara prošla su samo s lakšim ozljedama, ali svejedno namjeravaju prijaviti Dinamo Uefi zbog ovog napada, bez obzira što oni nikako ne mogu imati kontrolu nad time što netko radi u njihovo ime.

- Nemamo nikakve informacije o napadu - poručili su iz Policijske uprave zagrebačke u prvom mahu i dodali da će nakon što istraže sve navode imati više informacija.

Također, incidenti su bili očekivani unaprijed, posebno nakon što su navijači PAOK-a s beogradskim Grobarima provocirali u centru Zagreba ovog ljeta uoči utakmice s Lokomotivom u kvalifikacijama za Europsku ligu. Uslijedilo je mnoštvo provokacija nakon toga u navijačkim krugovima pa se najave od dolasku Delija u Zagreb, zajedno s navijačima Olympiakosa, nisu shvatile olako.

I u svemu tome, loše su prošli oni kojih se to ne tiče i time se zapravo pokazao sav apsurd ovakvih napada...

>> Grčki navijači na utakmici Lokomotive provocirali srpskom zastavom

>> U strahu od dolaska Srba i Grka, Dinamo gostima zatvorio vrata Maksimira!

Komentara 30

BJ
Bjelovar112
23:43 19.10.2015.

bravo divljaci ima maminjo u jednu ruku pravo sto vas ne pusta na stadion jer niste da vas se pusta medju ljude

MA
-Marsijanac-
00:43 20.10.2015.

Navodi se da su huligani izvadili i nož te prijetili njime.>>>>. A ha ,to su ti koji bi upravljali Dinamom i HNS-om.

DE
derin
23:19 19.10.2015.

Onda bi mamic i Šuker osnivali nekakve regionalne lige. Pamet u glavu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije