Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BILANCA DERBIJA

Dinamo od Hajduka traži 103.000 kuna za sjedalice

\'19.11.2011., Maksimirska 128, Zagreb - Na maksimirskom stadionu odrzala se nogometna utakmica 15. kolo MAX-tv prve hrvatske nogometne lige. Igrale su ekipe NK Lokomotiva - NK Hajduk. Torcida, navija
Sanjin Strukic/PIXSELL
06.04.2012.
u 09:30

Nakon kazne disciplinske komisije HNS-a, bijeli su pred još jednim sporom. Tužio ih je najveći suparnik

Dok se čekaju sudski sporovi u kojima se Hajduk bori za spas više od dvadeset milijuna kuna (slučaj Afisa 13 milijuna, Šibenik 4,5 milijuna, Slišković 2,2 milijuna, udovica Pokrovac...) i odvjetnici Vinko Radovani i Damir Primorac najvrjednije su noge bijelih, igra se i nogomet. Napadački tandem Radovani-Primorac dobro kotira na tržištu, ali njihovi pobjedonosni golovi samo se u Poljudu čekaju.

A, nova je tužba stigla od najljućeg suparnika Dinama, koji preko HNS-a traži odštetu od 103.000 kuna za sjedalice koje su Hajdukovi navijači potrgali na južnoj tribini tijekom posljednjeg derbija.

Ključne riječi

Komentara 9

LT
lini tovar
10:03 06.04.2012.

koliko se sican baratalo se s brojkom od oko 1000 slomljenih stolica, sta bi znacilo po racunici da je svaka stolica vridilia 103 kune???

JO
jolly
10:46 06.04.2012.

Smatram kako onaj koji je odgovoran treba i platiti, a pošto neće Torcida, mora njihov ljubljeni Hajduk. Po cijeni ispada kako se radi o foteljama s ugrađenom klimom i masažom.

MA
magnum2011
10:02 06.04.2012.

E sada opet nastaje novi problem!!! Mamić se drznuo i pokušava nešto, a sa druge strane najveći dužnik našeg nogometa. Prvi odgovor na to biti će mu odluka suda u Splitu, jer znamo da ga je tužio Iko Buljan. Jeste da mu Mamić nije ništa dužan, ali uvrijedio ga i gdje ćeš gore napraviti ovim poštenjačinama HR nogometa. Pravnici Hajduka stisnuti će svoje redove i žalbama osporiti svaki pokušaj \"rušenja\" bile svetinje. Naravno to će im uspijeti jer da nije tako Hajduk bi prije mojeg Varaždina trebao biti negdje drugdje, a ne ovdje i još tome imati podršku od najodgovornijih ljudi. Hvala Vam svima lijepo, a sada zaredajte minusima. Sjejedno Vam želim sretan Uskrs i bar malo poštenja pa makar se samo i potrudili da tako izgleda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije