Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
modernizacija u maksimiru

Dinamo od 1.8. uvodi veliku novost koja će oduševiti navijače, stiže potpuno drugačija platforma

Atmosfera na stadionu Maksimir tijekom utakmice Dinama i Astane
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/2
30.07.2023.
u 14:22

Uz prijenose utakmica mlađih kategorija i dokumentarne filmove, platforma će biti domaćin i drugim sportskim, zabavnim i edukativnim emisijama.

GNK uskoro pokreće novu multimedijsku platformu koja će razveseliti sve vatrene navijače i ljubitelje kluba, izvijestili su iz Maksimira. Dinamo Plus ime je internet platfoorme na kojoj će svi zainteresirani moći pristupiti sadržaju Modrih, među kojima će osim utakmica svih uzrasta, sažetaka i izjava trenera i igrača, biti dostupni i dokumentarci, navode iz kluba.

- Pružajući ekskluzivne sadržaje Dinamovog svijeta, ova platforma omogućuje ljubiteljima sporta i zabave da uživaju u najnovijim informacijama i najzanimljivijim pričama iz kluba, a tematika obuhvaća aktualne i bivše igrače, trenere, ali i klupske legende - objavili su na stranicama.

Aplikacija je kompatibilna s Android i iOS operativnim sustavima te će biti dostupna od 1. kolovoza za preuzimanje na pametnim telefonima, tabletima, TV uređajima itd. Također Dinamo Plus bit će dostupan i na internetu putem bilo kojeg preglednika.

- Krajnji korisnici mogu uživati u bogatom izboru multimedijskih sadržaja putem vlastitih osobnih računala, pametnih telefona i tableta, što znači da su informacije i zabava uvijek nadohvat ruke, bez obzira na mjesto i vrijeme. Dinamo Plus će biti uz vas bilo gdje u svijetu i omogućiti će vam da ostanete povezani s omiljenim klubom - poručuju.

Uz prijenose utakmica mlađih kategorija i dokumentarne filmove, platforma će biti domaćin i drugim sportskim, zabavnim i edukativnim emisijama.

- Posebno naglašavamo kako će Dinamo Plus prvih mjesec dana biti potpuno besplatan za sve navijače, što znači da će sav sadržaj biti dostupan svima - ističu iz kluba.

Nakon prvih mjesec dana dio sadržaja ostaje besplatan i dostupan svima, dok će se premium sadržaji naplaćivati od 15. rujna.  Mjesečna premium preplata iznosit će 4 eura, ali je klub odlučio da će tijekom prve godine cijena premium sadržaja iznositi 2 eura. Osim mjesečne preplate, bit će dostupna i godišnja preplata na Dinamo Plus sadržaj koja iznosi 19 eura.

Ključne riječi

Komentara 4

T2
Tomo_20
14:11 31.07.2023.

Kad ce stadion drugo nas ne zanima vise!!!!!!!!

KI
KikirikiMiki
18:09 30.07.2023.

bilo bi bolje da naprave novi stadion a onda ostalo

Avatar Jopa
Jopa
16:29 30.07.2023.

Najprije stadion!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije