Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPUŠTA KLUB

Amra Peternel izbačena iz Dinama jer je radila protivno klubu i Statutu!

Dinamo i Šibenik susreli se u 16. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/6
01.03.2023.
u 20:07

- Neću prihvatiti ponuđenu mi opciju ostanka u klubu na nekom drugom radnom mjestu i 08. ožujka će biti moj zadnji radni dan u Dinamu. Ponosan na svaku od skoro 10 godina provedenih u Dinamu, zahvaljujem kolegicama i kolegama na korektnoj suradnji, a posebice djelatnicima na poslovima sigurnosti, prodaje ulaznica, članstva te direktoru stadiona i djelatnicima na održavanju - napisao je Krešimir Antolić.

Član Uprave Krešimir Antolić, kako je Večernji prvi saznao, napustio je DinamoAmra Peternel također odlazi, dok će Vlatka Peras ostati u klubu. Dario Šimić, spominjan kao predvodnik treće opcije, će biti u upravi kluba ako pobijedi struja Mirka Barišića. Tako su neke stvari u Maksimirskoj 128 puno jasnije... Antolić se obratio oproštajnim pismom, a Dinamo na svojim službenim stranicama objavio priopćenje sa sjednice na kojoj je sve odlučeno. Donosimo ga u nastavku.  

'U srijedu 1. ožujka 2023. godine održana je sjednica Izvršnog odbora GNK Dinamo te su donesene sljedeće odluke:

1. Članovi kluba Damir Žigrović, Mario Paponja, Mate Tokić i Mario Primorac isključuju se iz članstva kluba jer djeluju protivno ciljevima kluba i ne poštuju Statut i druge opće akte kluba. S obzirom na to da su oni istovremeno i klupski povjerenici, njihov rad, a vezano uz učlanjenje novih članova u klub, neće biti valoriziran u smislu odabira osam članova Skupštine iz redova najboljih povjerenika. Razlog navedene odluke je njihovo evidentno protupravno i nezakonito postupanje prilikom upisa novih članova u klub.

2. Gđa. Amra Peternel razriješena je dužnosti člana Uprave kluba s današnjim danom iz razloga jer je kao član Uprave postupala protivno ciljevima i interesima kluba, te u svom radu nije poštivala odredbe Statuta kao i druge opće akte kluba.

3. U protekla dva dana 74 člana kluba podnijela su kaznene prijave protiv pojedinih članova kluba, ujedno i povjerenika, zbog kaznenih djela za koje se progon poduzima po službenoj dužnosti te će iste uz dopunu kaznene prijave biti dostavljene Državnom odvjetništvu Republike Hrvatske na nadležno postupanje.

4. Izvršni odbor donio je na sjednici većinom glasova odluku o razrješenju dužnosti člana Uprave g. Krešimira Antolića. Klub i g. Krešimir Antolić dogovorili su sporazumni raskid ugovora koji na snagu stupa 8. ožujka 2023. godine.'

Komentara 3

FR
freeshooter
20:27 01.03.2023.

...prije svega podrška gđi Amri... kakvi su ovo sramotni postupci... izbaciti jednu vrijednu, sposobnu i nadasve inteligentnu članicu uprave gđu Amru, ka tom još i predstavnicu hrvatske u IO ECA-e... i zamjeniti ju sa dokazano nesposobnim likom... ovime se nikako ne čini dobro za naš voljeni Dinamo... naprotiv, ovo je put ka totalnoj destabilizaciji Dinama...

BA
Barba56
21:07 01.03.2023.

Ni meni nije jasno sto je to gospodja Peternel napravila ? Ali tek toliko gospodjo Petrnel imate podrsku od puno nas , branite se .

DE
Dezider
17:05 03.03.2023.

Gđa. u upravi ničim nije spriječila da Dinamo ne bude bankomat braće Mamić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije