Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Datumi i cijene

Dinamo objavio informacije o ulaznicama za utakmicu protiv AEK-a na Maksimiru

Zagreb: Počela prodaja karata za utakmicu 4. kola Lige prvaka Dinamo - Salzburg
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/3
09.08.2023.
u 15:30

Pravo prvokupa ulaznica za članove kluba počinje u četvrtak, 10. kolovoza u 11 sati, dok će prodaja za sve ostale navijače krenut u petak 11. kolovoza u 11 sati

Dinamo je na svojim službenim stranicama objavio cijene ulaznica za odgođenu prvu utakmicu trećega pretkola Lige prvaka koja će se 15. kolovoza igrati na Maksimiru. Podsjećamo, dolazak gostujućih navijača je zabranjen, a uzvrat će se igrati 19. kolovoza u Ateni.

U utorak 15. kolovoza Dinamo će na stadionu Maksimir odigrati prvu utakmicu 3. pretkola UEFA Lige prvaka protiv grčkog AEK-a, a utakmica je na rasporedu u 20 sati. Cijene ulaznica za utakmicu Dinamo - AEK su sljedeće: 

GALERIJA Svi uhićeni huligani izvedeni su pred tužitelja

Zagreb: Počela prodaja karata za utakmicu 4. kola Lige prvaka Dinamo - Salzburg
1/16

Tribina zapad dolje 25 eura; tribina zapad gore 20 eura; tribina sjever dolje 10 eura; tribina sjever gore 10 eura. Tribina jug neće biti u prodaji.

Pravo prvokupa ulaznica za članove kluba počinje u četvrtak, 10. kolovoza u 11 sati, dok će prodaja za sve ostale navijače krenut u petak 11. kolovoza u 11 sati. Obje navedene opcije odnose se isključivo na online prodaju, koja završava 15.08. u 20:00 sati. Online prodaja ulaznica moguća je na servisu: https://www.ulaznice.hr/gnkdinamo/ctl_evt.jsp?act=priredbe&p=t&t=9

VEZANI ČLANCI:

Fizička proda ulaznica na Ticket pointu počinje u ponedjeljak 14. kolovoza. Ulaznice će biti prodavane u ponedjeljak 14. kolovoza od 11 do 19 sati i u utorak 15 kolovoza od 11 sati do 20:45.

VIDEO Uhićeni navijači izvedeni pred tužitelja u Grčkoj

Komentara 1

K3
K_3
18:58 09.08.2023.

Ja sam za to da barem ove godine Dinamo ne igra na europskim natjecanjima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije