Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MORAJU BRZO REAGIRATI
Povratak na članak

Dinamo nije uspio realizirati dva jaka transfera, propao dolazak norveškog reprezentativca i bivšeg vatrenog

Plavi su izborili ulazak u Ligu prvaka i morat će se dodatno pojačati kako bi bili što konkurentniji.

Komentari 23

PE
peronja
13:12 30.08.2022.

Pjaca nikad nije bio stvarna opcija, možda druge ako će biti slobodan igrač. Na tom mjestu ima Dinamo dobru konkurenciju i nije nepohodan. A kaj se tiče ovog beka norvežanina, o'šo čovjek u susjednu državu u velikana europskog nogometa, što Dinamo još uvijek nije, a Hajduk nije ni blizu.

VL
IS
istina00
11:54 30.08.2022.

dinamo mora hitno reagirati! valjda je skautska služba našla bar 5-6 mogućih pojačanja pa da dinamo dovede lijevog beka i bar još jednog stopera jer oba šutala su ozlijeđena, boško nažalost puno teže i va godina je za njega gotova. ako misle s ovakvim kadrom igrati LP, dinamo će biti teška kanta za napucavanje jer i do sada je primao previše golova, a što će tek biti protiv chelsea, milana i red bulla bolje ni ne misliti

VL
PE
peronja
13:09 30.08.2022.

utunelu: ak si tak potkovan onda znaš da je Dinamo u proljeće '20. igrao protiv Villareala u 1/4 EL. Kod kuće je bilo 0:1, a tamo na NJIHOVOM stadionu 2:1 za njih. Tad je Villareal i osvojio EL, a sljedeće godine je bio u ligi prvaka polufinalist. Ove godine je dosta oslabljen i igrao s drugom momčadi protiv Ajduka i dobio ga bez previše muke s 4:2 i 2:0.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.