Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI DINAMOVAC:
Povratak na članak

Dinamo loše reagira, nedostaje agresivnosti... Ne očekujem dobru jesen

Odd ne bi trebao biti suparnik koji može naškoditi Dinamu, ali bojim se za sljedeću rundu kvalifikacija – kaže Dražen Besek.

Komentari 14

DU
Deleted user
11:51 02.08.2017.

Mislim da Dinamo čeka da Hajduk danas ispadne od danaca pa da dovedu Futacsa koji ima fixnu klauzu 1.8 mil.eura,jer baš takav profil napadača Dinamu nedostaje.To je i razlog zašto još nisu doveli napadača.Futacs neće imati motiva ostati u Hajdukuu ,ako ispadnu iz europe,a ospast će,ovo ili iduće pretkolo,to nike u pitanju.Ja mislim ovo!!!!

VL
ST
stefj
10:37 02.08.2017.

Medijski linč, politika i loše kadroviranje čine svoje. Dinamo godinama ima loše trenere, na kraju ispada da je najbolji bio Zoran Mamić, vjerojatno zato jer je znao izaći na kraj sa svojim bratom... Ovo je napokon jedna dobra analiza Dinama i njegove igre u ovom trenutku, s time da je Cvitanović loš vatrogasac i snosi dobar dio odgovornosti. Možda će biti nešto od Dinama ako Cvitanović uspije provesti svoje ideje, no ovo sada je loše.... Cvitanović nije uspio podići nivo agresije i fizičke spreme, a već to bi puno pomoglo. Na utakmicama se vidjelo da se igrači brzo umore, da nema stalnog kretanja, pritiska na suparnika i sl. Fali i kvalitetna reakcija s klupe u toku utakmice, promjene i korekcije u poluvremenu i još mnogo toga... Dinamo je u zadnje dvije utakmice bio lošiji u 2. poluvremenu, što pokazuje puno toga, a ima i puno problema s realizacijom. Sada stvara više šansi nego kod Peteva, puno više, no očito nema kvalitete za realizaciju. Sve to daje razlog za opravdani strah pred uzvrat u Norveškoj i ne daje puno nad za bilo kakav bolji rezultat ove godine. Pitanje je da li će se uopće uspjeti kvalificirati u EL, a i u domaćem prvenstvu će izostati trofeji...

VL
ST
Stojko
09:56 02.08.2017.

Igrač kojeg su doveli kao veliko pojačanje nije spreman za najvažnije utakmice kluba u sezoni?! Pa šta su ga onda dovodili??

VL
IL
ilijan1a
12:12 02.08.2017.

Apsolutno bez agresivnosti a obrana rupa! Ko curice su!

VL
Avatar cluesblues
cluesblues
13:06 02.08.2017.

doumbia ce bit spreman taman kad bu dinamo zaostajal za rijekom jedno 8 bodova i kad bu vec ispal iz europe - a onda slijedi prodaja fernandesa i mozda i soudania, novih pojacanja ocito ne bude (ako do sad nisu dovedeni kad je najbitniji dio sezone - ceka se rasplet europe kaj govori da se ni u upravi ne nadaju previse da mogu igrat grupnu fazu) - i onda se konacno vraca pivaric, mozda na poziciju krila, antolic bu igral na mjestu soudania, bila bu to prava borba za sredinu tablice kakva nije vidjena vec 12 godina - ali dobro da se vraca ademi i da ce doumbia proigrat oko bozica, tak da smo bar u manjoj opasnosti od ispadanja iz lige...

VL
JM
ja-ma
20:49 03.08.2017.

Prošli smo.Nitko nam nije ništa pomogao,dapače 10 min igrač manje.Bravo!

VL
Avatar nula
nula
23:18 03.08.2017.

Dinamo je mrtav. Bez Mamica, nema ih. Drugo, ovaj trener je .. nula ; nit ga vidis nit ga cujes... Hajduk je veceras pokazao da se balun vratia doma. Konacno su Splicani to shvatili. Balun se igra na travnjaku, aa tu smo veceras bili super !

VL
Avatar utunelu
utunelu
11:27 02.08.2017.

drazen..nema potrebe uopce analizirati zasto..sve odgovore ce vam dati dr.Zeljko Jovanović SDP -rijeka..

VL
Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
11:44 02.08.2017.

Dinamo loše reagira, nedostaje agresivnosti, ne očekuje se dobra jesen jer uz pravog hrvata gazdu Zdravka u klubu nema pravog hrvata Dražena Beseka.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.