Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponude s Otoka

Dinamo je za Oršića odbio već desetak ponuda!

storyeditor/2021-11-25/PXL_251121_90822578.jpg
19.01.2022.
u 15:03

Samo na europskoj sceni postigao je 21 pogodak, a u spomenutom se razdoblju specijalizirao za posebno lijepe pogotke. Nema dileme, kada su brojni parametri u pitanju, Oršić je najbolji Dinamov igrač otkako se pojavio u Dinamovoj svlačionici

Ponuda koju je Burnley ovih dana poslao za Mislava Oršića (29) nije zadovoljila Dinamove apetite. Dosad je puno puta viđen takav scenarij kada je taj igrač u pitanju. Čini se da će Oršić do daljega ostati u Dinamovoj svlačionici. Sada se u Dinamu bliže već brojci od desetak službenih ponuda za tog napadača.

I Bilić ga je želio

Kronološki gledano, ovo je već treća ponuda s Otoka za Oršića o kojoj se priča u Dinamu. Podsjetimo, Mislava se svojedobno spominjalo u kontekstu West Bromwich Albiona, dok je Slaven Bilić bio trener, ali i Birminghama. Činjenica stoji, Oršić je jedan od rijetkih Dinamovih nogometaša za kojeg postoje službeni upiti u svakom prijelaznom roku još otkako je za 1,2 milijuna eura došao u maksimirski klub 2018. godine.

Kako god se ta priča završi, jasno je da će Oršić vrlo vjerojatno biti jedan od najboljih Dinamovih poslova u novijoj povijesti. Igraču koji se vratio iz Južne Koreje u Hrvatsku i za godinu dana nametnuo u erprezentaciji cijena je sigurno puno viša od spomenute odštete od 1,2 milijuna eura. U Dinamu jučer nisu odgovarali na službene upite o bilo kakvoj financijskoj projekciji te priče. No, jasno je da će u toj priči itekako profitirati. Isto tako, ako se posao želi dogovoriti, Dinamo će morati vrlo brzo promijeniti stav i odabrati neku od ponuda. Jer, riječ je o igraču koji je u najzrelijim igračkim godinama, odnosno na vrhuncu snage i još nekoliko sezona može igrati vrhunski.

Sudeći prema Oršićevim fizičkim karakteristikama, reklo bi se da spada u kategoriju onih čiji bi igrački vijek mogao biti vlo dug. Oršić je, otkako je prije tri i pol godine došao u Dinamo, najbolji strijelac momčadi. Samo na europskoj sceni postigao je 21 pogodak, a u spomenutom se razdoblju specijalizirao za posebno lijepe pogotke. Nema dileme, kada su brojni parametri u pitanju, Oršić je najbolji Dinamov igrač otkako se pojavio u Dinamovoj svlačionici.

Jedan od najvažnijih igrača

Oršić je svake godine igrao najvažniju ulogu, a igrač je s najviše utakmica u Dinamovoj momčadi svake sezone. Svaki put Dinamo je s njim "prezimio" u Europi, a samo ove godine sudjelovao je u 56 posto pogodaka svoje momčadi. Zgodno zvuči podatak da je jedini naš nogometaš koji se može pohvaliti da je postigao hat-trick i u Ligi prvaka i u Europskoj ligi, najvećim klupskim natjecanjima. Svakako mu u prilog ide i to što u posljednje tri i pol godine u Dinamu nije propustio ni dvije uzastopne utakmice. Takav kontinuitet mu je, u konačnici, i donio reprezentativni status. Za nacionalnu vrstu odigrao je 14 utakmica. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije