Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vratar Gorice Ivan Banić:
Povratak na članak

Dinamo je puno slabiji nego prethodnih godina, borba za naslov bit će do zadnjeg kola

– U Gorici su uvijek bili dobri odnosi. Ne postoji negativna energija. Tu ne postoje negativni pritisci, čak ni kada je najteže. Paše mi to obiteljsko ozračje.

Komentari 2

EJ
ejStef
10:35 11.11.2023.

Dinamo nije nikada bio ovako slab, uprava je napravila čudo uništivši klub preko noći. A kao takav sigurno neće sudjelovati u borbi za naslov, prije će to biti RIjeka, Osijek i Hajduk, dok će se DInamo boriti s Goricom i još nekim za 4-5 mjesto... Ovo što je uprava Dinama napravila je čisti kriminal, ništa drugo. Za klub ih boli ona stvar, vidimo to svaki dan, samo su im bitne fotelje. A mediji i BBB su se jako dobro uklopili u to uništavanje kluba...

VL
DM
D'Mich
02:13 11.11.2023.

Dinamo nije puno slabiji nego nikad slabiji. Kao hajdukovcu žao mi je, bilo bi mi draže da se Hajduk približio Dinamu, ali nažalost dogodilo se obratno. Ko misli da je ovo dobro za Hajduk, vara se.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.