Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTAR DERBIJA
Povratak na članak

Samo na jedan način ovaj Hajduk može konkurirati Dinamu

Baš kao u doba apsolutne dominacije zadnjih 17 godina, plavi su u stotom derbiju pokazali autoritet igre i slavili protiv Hajduka (4:1)

Komentari 25

Avatar antikomunist10
antikomunist10
23:46 13.08.2022.

Još jedan poraz i Hajduk ima problem pronaći novog trenera. U tijeku ove sezone postati će vidljivi i teški novčani problemi koji se sada pažljivo skrivaju a oni koji u to upućeni ne usude se s time tome izlaziti u u javnost. Dinamo je najbolji nogometni klub u Hrvatskoj i to će se s malim oscilacijama nastaviti i nekoliko slijedećih godina. Sad, nakon današnje utakmice, medijska halabuka na Čačića porasti će za sto posto. Onaj tko je uspješan ima puno zavidnika. Oni koji su neuspješni izgleda se zadovolje traženjem grešaka uspješnom. No to nije neka novost. To pratimo od usiljenja nekih čudnih ljudi.

VL
DU
Deleted user
01:10 14.08.2022.

Samo na jedan način ovaj Hajduk može pobijediti Dinamo: tako da Dinamovi igrači ostanu u svlačionici.

VL
CA
Cambridge
23:53 13.08.2022.

Gdje su oni koji žele smjeniti Čačića? Bravo Čačić majsore. Zna on više nego popravljati televizore.👍. .

VL
NO
Noštromo
00:16 14.08.2022.

Bravo za Čačića, odličan trener.

VL
Avatar urbanihercegovac
urbanihercegovac
23:38 13.08.2022.

a šta se drugo očekivali. da pobede tovari

VL
BE
Berri
01:58 14.08.2022.

Hajduk će vrlo brzo morati tražiti novog trenera. Najbolje je da ponovno uzmu Tramezzanija.

VL
KO
koraknaprijed
05:11 14.08.2022.

Hajduk ima sto nitko drugi na svijetu nema,NAJBOLJU PUBLIKU NA SVIJETU. Na žalost Hajduk vode ljudi koji nemaju pojma o vođenju takvog kluba. Da je slučajno Zdravko Maic završio u Hajduku, danas bi Hajduk bio u rangu 10 vrhunskih europskih timova.

VL
Avatar Idler
Idler
06:50 14.08.2022.

Hajduk prvo mora najti stabilan izvor financiranja, a potom mam nabavit još jenog dobrog veznjaka...i tak redom..

VL
MO
modovisisajteMaraschino
08:25 14.08.2022.

nije Hajdukov problem trener, pa čak toliko ni igrači (jer puno slabije momčadi HNL-a pokazuju i puno više nego Hajduk), koliko je problem njegova uprava i stručnjaci. euforija koja se stvara oko Hajduka je slijedeći problem. ona može pomoći uu nekim trenutcima ali je i štetna, naročito zato jer se prvak ne stvara kroz euforiju jedne sezone već se na tom poslu treba raditi postepeno i kroz dugi niz godina

VL
DU
Deleted user
12:18 14.08.2022.

E jadni bili tići. Kako vas dvoje ova dva sjevernjaka skupa sa Jakobušićem. Tek se riješili ona dva panja Katića i Terra a doveli dva još veča, crnog rudlavog i onog košarkaša da ne govorim o mađaru, svađalici Kaliniću . Sad prodajte malog Biuka i biti ćete prava legija polovnih igrača i blefere u upravi.

VL
ST
stefj
09:51 14.08.2022.

Čačić se pokazao boljim trenerom od Krznara ili Kopića, no i dalje mislim da ima dosta problema s treninzima i taktikom, te da je pitanje da li je dovoljno dobar za Europu... Dinamo ima širok kadar i 2 ekipe koje bi morale moći osvojiti prvenstvo bez nekih velikih šokova... Hajduk ima solidnog trenera, puno boljeg neko njegovi prethodnici. No Hajduk jako puno ovisi o Livaji, kad on nestane, Hajduk nema igru. Ima i problem ulice u upravljanju klubom, a i financijski je to jako nategnuto... Situacija u prvenstvu ovisit će i o tome koga će to Hajduk još dovesti, ali i o tome koga će Dinamo prodati, te da li će dovesti još nekoga. Svašta se piše po novinama, vidjet ćemo...

VL
AL
alzamalo
12:58 14.08.2022.

Kad ce stadion!?????? , ne" MOZETE" samo tako srusiti tog" Golijata"od kluba , jaci je od svih "vas" zajedno niskorisni

VL
Avatar NasaPosla
NasaPosla
06:37 14.08.2022.

Kod rezultata 1:0 raditi izmjene,zašto,što je htio?Igraču kojem lopta prođe ispod noge,pa mene bi bilo sram da mi se to dogodi,koji ne mogu igrati balun niti za svoju ulicu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.