Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠIMIĆ, MARIĆ, ŠOKOTA i BIŠĆAN:
Povratak na članak

Dinamo je izgubio identitet, želimo vratiti obitelji na tribine

- Ideja je da ne izgubimo generaciju navijača, svu tu djecu koja posljednjih godina nisu išla na stadion da pokažemo da ako obitelji i djeca neće ići na stadion, gubimo identitet kluba - rekao je Šokota.

Komentari 27

KR
kroAdria
14:10 06.04.2014.

htjeli bi da vam djeca nauce psovati??? Ja zivim u Njemackoj i samo sam dva puta posjetio Maksimir i zgadilo mi se kad cuo kako se psuje mater, pederski i da ne nabrajam. Ja svoje unuke nebi vodio na utakmicu.

VL
ED
europski dinamo
14:58 06.04.2014.

Vrijeme je za jedan veliki prosvjed zzd-a(bbb) i ove četvorke kao onaj prije godinu dana kad se skupilo 400 protivnika Mamića i Barišića. Puna su im usta podrške nas dinamovaca pa ajde da vidimo tu podršku. Moglo bi se skupiti njih 504. 400 huligana,ova četvorica i 100 pripadnika torcide Zagreb.

VL
RA
rasimcanaj
17:04 06.04.2014.

Objava: 6.4.2014 | 13:58 ŠIMIĆ, MARIĆ, ŠOKOTA i BIŠĆAN: Dinamo je izgubio identitet, želimo vratiti obitelji na tribine >>>> daj ne lupetajte. Gledatelje su rastjerali bbb huligani.Odstranite tu drogasku bandu i navijaci ce se vratiti

VL
Avatar mohito
mohito
19:33 06.04.2014.

kad vidim ova cetri flajpana kak prodaju nekakav plan za pune trtibine i lupaju sulje fraze o izgubljenom identitetu, odmah mi je mamic manje mrzak - kaj ce njih 4 nesposobnjakovica koji su pod stare dane iscijedili dinamo i onda im je mamic bil "tatica" sad punit stadion?…al kolko vidim na tu njihovu "akciju" osim vlastitih obitelji i zalutalog piskarala nije bilo nakakvog odaziva, cak ni to nemreju organizirat, a organizirali bi jedan klub koji je trenutno daleko najuspjesniji i najbolje organiziran na ovim prostrima…ali jasno, nemreju napast organizaciju jer to stima, nit financije jer i to funkvcionira, a niti nogometnu skolu jer je jedna od najboljih na svijetu, pa lupaju o praznim tribinama a ne pitaju se kolko stete svaki dan nanesu bezbrojni clanci u kojima se napada i demonizira dinamo i prakticno pozivaju ljudi na bojkot kluba…a ta dezurna piskarala koji na tome grade karijere su produzene ruke politike koja nastoji nastetit dinamu i po mogucnosti ga svest na jad i bijedu kakva vlada u hajduku...

VL
DH
dalibor.hren
16:33 06.04.2014.

Oni govore o "našem Dinamu" a niti jedan do sada nije plaćao članarinu. Dok su Canjuga i Mamić lovu dijelili kapom i šakom (Bišćan 30.000,00€ po utakmici) bio je muk, a sad bi gospodarili...

VL
BU
budagigo
17:17 06.04.2014.

roditelji,dječica i krdo balavih isfrustriranih psovača na tribinama kao primjer toj dječici koja dolaze sa roditeljima,jer nemojmo se lagati ne laje pas radi sela tako niti bbb ne laju radi mamiča več radi sebe što nam pokazuje njihova povjest saa podužim spiskom" neprijatelja" u stvari izgovora za njihovo nekulturno,rušilačko,rabijatno ponašanje gdje su oni "mila janjad"uvijek od nekoga isprovocirani i nikad naravno krivi.svrha njihovog nastanka je da huligančine u korpusu sveukupnog dinamovog navijačkog tijela dobiju prepoznatljivi identitet među euro nogometnim huliganima,a sve zbog narcisoidne potrebe za samoisticanjem,a ne zbog kluba samoga.

VL
RP
rade.pranjic
18:38 06.04.2014.

Dosta je vise blebetanja od strane Dinamovih neprijatelja. Samo naprijed mamici I Dinamo. Radite svoj posao .

VL
A4
alfa 4c
14:16 06.04.2014.

Decki pa vi ste toliko nesposobni...jooj.Da kojim slucajem i preuzmete ne daj Boze Dinamo,a da pritom i na neki nacin Stimac bude na celu Hajduka vi ste izgorjeli u jednoj polusezoni....Jednostavno nemate iskustva i mudrosti da bi vodili takvu instituciju kao sto je Dinamo..

VL
AS
asi2013
18:52 06.04.2014.

Šimić se stalno koprca u vremenu i prostoru. Možda se je već davno sprijateljio sa Skansijem. Nisam obožavalac Mamića, ali treba znati voditi i poduzeće Dinamo, koje je izvelo za 150.000.000 Eura?

VL
Avatar feudalac
feudalac
10:01 07.04.2014.

...ovo je jedna od "bolesnijih" akcija - huligani pozivaju roditelje da dodju s djecom na stadion!?

VL
DU
Deleted user
17:12 06.04.2014.

Nazalost, samo floskule onih koji se hoce docepati vlasti i financijski okoristiti. Kako se moze ocekivati dolazak tata i sinova, mama i kcerki, djedova i baka s unucima na utakmice na kojima oni koji trenutno podupiru ove " Dinamove legende ", prave nerede, bacaju baklje, tuku se s policijom kojoj izbijaju oci, skandiraju psovke.... Jel' to mozda novi-stari Dinamo koji zele, ili bi bilo bolje da pokusaju utjecati na izbacivanje huliganizma sa stadiona i na taj nacin rjesavanje ovih problema. Ocito je da po ovim " legendama , Mamic sam rastura Dinamove navijace, izbacuje ih sa utakmica kad Dinamo vodi, nabija cijene Dinamovim utakmicama kako u HNL-u tako i u LP, razbija stolice na stadionu, tuce policiju, razara klub financijski i rezultatski, tuce Begu, dize tlak ' ajdukovcima..... Stvarno je supermen, kako sve to stigne ili......tu netko namjerno mulja i laze....

VL
JA
JackRussell
16:42 06.04.2014.

Ma sve se bojim da bi se obitelji vratile na derutni stadion kad im svake sekunde prijeti da im neki huligan razbije glavu. Smiješni ste...

VL
RP
rade.pranjic
21:03 06.04.2014.

Ma,kakve su to legende. Oni su obicna potrckarala,koja su izgubila indentitet,a ne Dinamo.

VL
CH
chemica
14:45 06.04.2014.

Makni divljake pa možda i mi normalni navratimo pokoji put na stadion. Dobro, vjerojatno nećemo, ali bar nam usporediva asocijacija s odlaskom na utakmicu neće biti odlazak u bolnicu na operaciju tumora na mozgu.

VL
DU
Deleted user
14:44 07.04.2014.

Auuu koliko ih je ! Toliko će ih biti valjda i na stadionu kada preuzmu vlast.Neka djeca od malih nogu nauče psovati i vrijeđati !

VL
AR
arjavas
10:04 07.04.2014.

Dinamo više nije sportski klub nego pogon za trgovanje igračima. Glavni cilj nije postizanje što boljih rezultata , nego jeftino kupiti i skupo prodati , a da pri tome , glavni profit ide u džepove familije Mamić , uz dobrebre plače i beneficije članova uprave i rukovodstva kluba . Kaj Marčinko i propali političar Rožić tak zdušno branili Mamića da nemaju od toga velike koristi . Rasprodaju mlade talente , koji se onda izgube negdje vani . Kaj su napravili od Jedvaja , Kovačić se nikako ne snalazi u Italiji . Umjesto da od tih mladih igrača stvore jaki i u Europi repesktabilni Dinamo , pa onda po potrebi prodaju kojeg igrača , oni upropaštavju mlade talnete , samo radi svoje zarade . Modrić, Manđukić , Eduardo su prodani onda kad je Dinamo bio jak i kad su to već bili reprezentativci i afirmirani igrači , a da o igračima koji su prodani prije Mamićeve ere i ne govorimo ,(Boban , Šuker , Marić , Šimić , Balaban i drugi ) . Kaj ove zadnje pobjede Osijeka nad Dinamom i Lokomotivom nisu najobičniji cirkus i namještaljka , samo da Osijek nebi ispao iz prve lige .

VL
LU
lunar777
21:02 06.04.2014.

Svi oni koji pljuju po ovoj inicijativi su ili plaćenici ili su ograničeni. Ovaj užas u koji se pretvorilo sve oko ovog nekad narodnog hrvatskog kluba ne smije više potrajati jer će se izgubiti identitet. Ja konkretno ne idem na stadion dok je god ona seljačina lopovska tamo.

VL
TS
thomas_strunz
18:02 06.04.2014.

istjerat mamiće i plačenike jednokunaše i uz dobar rad sa navijačima eto opet popunjenijih tribina. samo naprijed dečki,pravi dinamovci su uz vas,plačenici van iz Dinama!!

VL
PD
pete.dunham.712
14:14 06.04.2014.

Svaka čast! Mamiću bliži ti se kraj u Dinamu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.