Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najlošije gledani kandidat za naslov

'Dinamo je izgubio dušu. Zna se tko ide na istok, tamo je najžešća ekipa i na Poljudu, a Maksimir to više nema'

13.04.2022.
u 11:28

Dinamo je najlošije gledani kandidat za naslov prvaka. – Publika s istoka oduvijek je bila izbirljiva, ona je razumjela nogomet i imala je visoke kriterije. Oni su voljeli i cijenili španere, prave frajere, i ako im nisi bio po ukusu, lako bi te uzeli na zub. Pa ako nisi pravi, ako to ne shvatiš kao poticaj, možeš imati problem. Na zapadu su uvijek bila gospoda, sa zapada si dobio pljesak, a s istoka je uvijek grmjelo. S istoka se navijalo sa srcem, govori Tomo Šokota. No, toga u Dinamu više nema.

Komentara 21

Avatar Zdravko Robija
Zdravko Robija
13:06 13.04.2022.

Mamića treba zamolit da se vrati, od kad njega nema nema ni navijača

BB
Bad Blue Bosanac
13:14 13.04.2022.

Dinamo šampijon nema veze jer nema puno gledatelje.

BR
Broj1
12:47 13.04.2022.

Dinamo je davno izgubio dušu, Maksimir je već dva desetljeća prazan stadion, a zadnje desetljeće je potpuno prazan stadion.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?