Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijateljski turnir

Dinamo izgubio od Širokog Brijega, Fernandes se vratio pobjedom

Dinamo
GNK Dinamo
10.10.2014.
u 18:39

- Presretan sam zbog povratka na teren. Nije mi ovo prva utakmica nakon ozljede i dugog oporavka, ali mi je svakako najbolja

Nogometaši Dinama u polufinalu Memorijalnog turniru "Blago Zadro" izgubio je od Širokog Brijega 2:3. Zoran Mamić utakmicu je započeo bez devetorice igrača koji su na reprezentativnom okupljanju, ali navijače modrog kluba razveselit će vijest da se nakon duge stanke zbog ozljede u prvu momčad vratio Junior Fernandes i odmah postigao pogodak.

Široki je poveo 2:0 golovima Mihaljevića i Buhača, a Dinamo se vratio autogolom Karačića i preko Fernandesa, da bi Ivanković u 78. minuti zabio za pobjedu Širokog.

- Zanimljiva utakmica i mislim da su gledatelji bili zadovoljni. Vidjeli su niz prilika i čak pet golova, a čestitke Širokom Brijegu na jako dobroj utakmici i pobjedi, rekao je Zoran Mamić za klupsku stranicu pa se osvrnuo na povratak Fernandesa.

- Bio je zaista jako dobar i to nas čini sretnima. Zabio je pogodak, bio je rastrčan i opasan te je svakako veliki dobitak. Njegov povratak je sjajna vijest.

I sam Fernandes jedva je čekao povratak na travnjak.

- Presretan sam zbog povratka na teren. Nije mi ovo prva utakmica nakon ozljede i dugog oporavka, ali mi je svakako najbolja. Dižem se iz dana u dan, naporno radim i treniram i sretan sam što se to vidi na terenu. Naravno, mogu još puno bolje, ali siguran sam da će i to ubrzo doći.

Komentara 2

BK
B Kosa
21:39 10.10.2014.

treba zahvaliti klubovima koji su se odazvali i dosli na ovaj turnir posebno sirokom koji je prevalio velik put. Rezultat je nebitan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije