Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUŽBENO

Dinamo iz Gorice doveo lijevog beka i bivšeg igrača modrih

Marijan Čabraja
GNK Dinamo
01.02.2021.
u 18:10

– Iznimno sam sretan i ponosan zbog ovog trenutka i potpisa za Dinamo. Vratio sam se u klub u kojem sam od 2012. godine igrao u mladim momčadima, tu sam proveo velik dio djetinjstva i uz rad, trud i zalaganje formirao se u profesionalnog igrača - istaknuo je Čabraja.

Bivši junior plavih, Marijan Čabraja, potpisao je danas višegodišnji ugovor s Dinamom u koji dolazi nakon sjajne dvije i pol sezone u Gorici.

Čabraja će osnažiti konkurenciju na mjestu lijevog braniča, a novoj se momčadi priključuje odmah. Ovog će mjeseca, 25. veljače, navršiti 24 godine. Rođen je u Puli, prve nogometne korake načinio u Jadranu iz Poreča, a s 13 godina došao u Dinamovu školu.

Bio je član udarne postave ujesen 2015. kad su blistali u Ligi prvaka mladih u kojoj su bili, između ostalih, i Dani Olmo, Josip Brekalo, Nikola Moro, Amer Gojak, Ivan Šunjić, Filip Benković, Adrian Šemper... Asistirao je, primjerice, za drugi Dinamov gol u pobjedi u gostima protiv Arsenala s 2:1, zatresao mrežu Olympiacosu u remiju, 2:2, također u gostima.  Bio je i dio generacije koja je godinu kasnije prezimila u prestižnom Premier League International Cupu pobijedivši i Chelsea s 1:0.

Nakon dvije pune sezone u sastavu Dinama II u Drugoj HNL u ljeto je 2018. prešao u Goricu u kojoj se afirmirao kao jedan od ponajboljih braniča HT Prve lige.

– Iznimno sam sretan i ponosan zbog ovog trenutka i potpisa za Dinamo. Vratio sam se u klub u kojem sam od 2012. godine igrao u mladim momčadima, tu sam proveo velik dio djetinjstva i uz rad, trud i zalaganje formirao se u profesionalnog igrača. Dat ću sve od sebe u dresu Dinama i hvala klubu što mi je na ovaj način ponovno pokazao povjerenje. Veseli me povratak kao i svi izazovi koji slijede. Želio bih zahvaliti vodstvu i djelatnicima HNK Gorica na svim prilikama koje sam dobio – istaknuo je Čabraja.

Ključne riječi

Komentara 3

RS
rasta sev
20:08 01.02.2021.

Dinamo treba kvalitetnog lijevog beka.

HR
hrvat123
01:09 02.02.2021.

o.k doveli su ga i kaj ce sad sa njim ? poslat ga u Lokomotivu ili Rijeku ? jer sad vec imaju tih polovnih lijevih svu silu a onog koji vrijedi (Gvardijol) su prodali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije