Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROTIV SPARTE I LILLEA

Dinamo i Rijeka danas igraju u isto vrijeme, evo gdje gledati utakmice

Atena: Utakmica AEK i Dinamo u 3. pretkolu UEFA Lige prvaka
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/5
24.08.2023.
u 08:33

Dinamo i Rijeka igraju danas u isto vrijeme, u 20 sati. Plavi će na Maksimiru odmjeriti snage sa Spartom iz Praga. Utakmicu možete pratiti na MAXSportu 1. Rijeka igra s Lilleom, a prijenos je na MAXSportu 2.

Dinamo i Rijeka danas nastavljaju svoje kvalifikacije za Europu. Zagrepčane čeka nastup u Europskoj ligi, a Riječane u Konferencijskoj.

Dinamo i Rijeka igraju danas u isto vrijeme, u 20 sati. Plavi će na Maksimiru odmjeriti snage sa Spartom iz Praga. Utakmicu možete pratiti na MAXSportu 1.

Dinamo je već osigurao europsku jesen jer ako ispadne od Sparte igrat će u skupini Konferencijske lige.

Rijeka ima iznimno težak posao i gostuje kod Lillea. Uz to je iznenada ostala bez trenera Sergeja Jakirovića koji je otišao u Dinamo pa će momčad voditi privremeni trener Radomir Đalović.

Rijeka nema osiguranu europsku jesen i ako ispadne od francuske momčadi to će biti kraj za ovu sezonu. Utakmicu Lillea i Rijeke možete gledati na MAXSportu 2.

Komentara 8

SV
Samo Vinkulja
10:16 24.08.2023.

Znači ovaj Hrt se sprda sa svojim pretplatnicima i to onako žešće. 4 programa od toga 2 za ugasiti 3 i 4 niti jedan ne prenosi utakmice naših klubova koji se bore za skupinu Euro natjecanja. Da doživljaj bude potpun i pun apsurda jučer prenose Braga - Panathinaikos čak i emisija. Nema šta kapa do poda za takvo ruganje svima koji bi željeli pogledati utakmicu a nemogu ili su osuđeni na kojekakve streemove gdje više ne gledaš utakmice nego gledaš od silne kvalitete. Bagro

Avatar dugackino
dugackino
10:34 24.08.2023.

HRT 2 ništa od prijenosa ili Rijeka ili Dinamo sramota

BL
bluewitch
15:08 24.08.2023.

Znači tovare se uredno može prenositi na HRT 2, a Dinamo, neprikosnovenog prvaka države, najbolji i najuređeniji klub na ovim prostorima, rasadnik hrvatskih reprezentativaca, ni pod cijenu života ne prenosite.... Neću vam više kune dati govna poltronska, makar u zatvor išao, Pljujem na vas, sram vas bilo !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije