Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ide na Otok?

Dinamo ga je olako izgubio, a sada ga u svojim redovima žele dva britanska diva!

Branimir Kalaica
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
04.07.2020.
u 12:38

Slavni Leeds United dijeli još tek koji bod od povratka u Premier ligu

Branimir Kalaica, nadareni 22-godišnji stoper koji je 2016. godine napustio Dinamo i prije negoli je dospio u prvu momčad, na meti je čak tri britanska kluba.

Daily Mail donosi da ga u svojim redovima žele vidjeti Leeds, Celtic i Watford, međutim, u članku ističe i to da ga Benfica sigurno neće predati bez borbe budući da je klupske čelnike zadivio nastupima u B momčadi.

Što Kalaica misli o tome, kakvi su mu planovi, novinar Daily Maila ne ističe, ali vjerujemo da su mladog Hrvata informacije o tolikom zanimanju s Otoka u najmanju ruku zaintrigirale. 

Podsjetimo, slavni Leeds United dijeli još tek koji bod od povratka u Premier ligu, dok se Watford i dalje grčevito bori da i iduće sezone zadrži taj privilegij.

Celtic, pak, u Škotskoj nastavlja uživati nedodirljiv status, a novog braniča traži upravo stoga što je momčad napustio Jozo Šimunović.

Podsjetimo, Dinamo i Kalaica su se razišli kada je trebalo potisati novi ugovor, mediji su tada nagađali što je točno bio povod, a u jednom su se trenutku i u Hajduku ponadali da bi ga mogli preoteti maksimirskom klubu.

 

Ključne riječi

Komentara 4

DG
Dado-Glavurdic
15:11 04.07.2020.

Nije ga se Dinamo odrekao nego je lakomi balavac odbio potpisati ugovor i otišao u Benficu za veeeelike pare i gdje četiri godine igra za B momčad i tako si je lipo upropastio karijeru. Je sve se otimaju za njega

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
20:23 04.07.2020.

Ooet pljuvanje po dinamu vec deset godina niste objavili niti jedan jedini pozitivan članak o našem najboljem klubu stvarno sramota.

KO
komunikolog
14:07 04.07.2020.

Šteta da nije ostao u Dinamu ili bar odigrao jednu sezonu u Hajduku. Prerano je otišao vani, kao i puno mladih igrača.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije