Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOLDAVCI IZBACILI ZVEZDU

Dinamo doznao kada ide na starog poznanika - Šerif

(SP)SERBIA-BELGRADE-FOOTBALL-UEFA CHAMPIONS LEAGUE-QUALIFYING-CRVENA ZVEZDA VS SHERIFF
Predrag Milosavljevic/XINHUA/PIXSELL
11.08.2021.
u 10:57

Moldavski prvak Šerif iz Tiraspola je izbacio Crvenu zvezdu. Nakon 1:1 u prvoj utakmici u Beogradu, u uzvratu u Tiraspolu u utorak bilo je 1:0 za Šerif

Nogometaši zagrebačkog Dinama će utakmicu 4. pretkola Lige prvaka protiv moldavskog Šerifa igrati u Tiraspolu u utorak 17. kolovoza, objavljeno je u srijedu na službenim stranicama UEFA-e. 

Uzvratna utakmica će se igrati na Maksimiru u srijedu 25. kolovoza. 

Dinamo se jučer plasirao u 4. pretkolo Lige prvaka nakon što su u uzvratnom susretu 3. pretkola kao gosti svladali Legiju iz Varšave sa 1-0 (1-0) golom Bartola Franjića u 20. minuti. To im je uz 1-1 iz prvog dvoboja igranog prije tjedan dana u Zagrebu bilo dovoljno za prolazak.

Moldavski prvak Šerif iz Tiraspola je izbacio Crvenu zvezdu. Nakon 1-1 u prvoj utakmici u Beogradu, u uzvratu u Tiraspolu u utorak bilo je 1-0 za Šerif.

POGLEDAJTE: Veliki intervju s Ivaniševićem

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Croatino
Croatino
11:46 11.08.2021.

Zvezda gubi protiv prvaka Moldavije, a i Dinamo jos nije prosao. Evo toliko o mogucem "velikom" duelu Dinamo-Zvezda. Znaci sportski to nebi bilo nesto specijalno, eto samo zbog nereda i ruganja, jedini dobitnici bi bili portali i novinari koji bi mogli prepisivati jedni od drugih

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
11:40 11.08.2021.

Dinamo doznao kada ide na starog poznanika - Šerif i niš ne bude stari dobri balkanski derbi brače po jeziku i krvi Dinamo : Crvena Zvezda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije