Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pojačanje za Ligu prvaka

Dinamo dovodi igrača Splita za 1,6 milijuna eura

Amir Rrahmani
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/7
29.08.2016.
u 23:49

Stoper Splita Amir Rrahmani trebao bi prijeći u hrvatskog prvaka, a klub iz Parka mladeži će za njegov transfer dobiti 1,6 milijuna eura

Amir Rrahmani navodno bi u utorak trebao potpisati za Dinamo, piše Dalmatinski portal.

Stoper Splita trebao bi prijeći u hrvatskog prvaka, a klub iz Parka mladeži će za njegov transfer dobiti 1,6 milijuna eura.

Albanski reprezentativac je u redove Splita došao prije godinu dana. Još se ne zna hoće li Rrahmani ostati u Dinamu ili će otići u Lokomotivu.

Maksimirski klub je prošlog ljeta iz Splita doveo Marka Roga za pet milijuna eura. Kupio je Dinamo i Antu Majstorovića, ali je proslijeđen lokosima. Split je za Majstorovića dobio 600.000 eura.

>>Napolijev predsjednik oduševljen Rogom, evo što je poručio

Komentara 19

DU
Deleted user
09:54 30.08.2016.

Hehe..gledam članak "Mamiću je pun džep opet važniji od Dinama"..preko noći su pljuvači "dobili" preko 100 pluseva a mi ostali brdo minusa...prozirno i jadno a nije prvi put...svaka čast..čemu onda ovo služi , da ljudi napišu svoje mišljenje ili da nas se vara i na ovaj način.

VL
vladek
06:40 30.08.2016.

treba kupiti igrača koji bude daval golove

Avatar niko_svetinja
niko_svetinja
00:13 30.08.2016.

Maminjo je legenda, kupuje za milijun a prodaje za 15 milijuna. Eh da nam je vise Mamica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije