Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽALILI SU SE

Dinamo dogovorio suradnju koju je raskinuo najbogatiji svjetski klub zbog neočekivanih problema

Zagreb: Trening GNK Dinamo uoči sutrašnje utakmice 1. kola Konferencijske lige
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/13
29.09.2023.
u 09:29

Dinamo u planovima Adidasa nije bio pretjerano važan pa su se odlučili promijeniti dobavljača i tehničkog sponzora

Hrvatski prvak Dinamo od iduće sezone trebao bi dobiti novog tehničkog sponzora, radi se o britanskoj tvrtki sa sjedištem u Manchesteru, Castoreu. Međutim, suradnju s njima prekinuo je najbogatiji svjetski klub Newcastle, a nedavno su se na Castoreovu opremu žalili nogometaši Aston Ville. 

- Nogometaši nastupaju u vlažnim dresovima, to je veliki problem i potrebno ga je riješiti. Ne možete tako igrati cijelu sezonu. Igrači nakon 10 minuta izgledaju kao da su skočili u bazen - rekao je izvor iz kluba za engleski Telegraph Sport o žalbama iz Aston Ville.

Svrake će tako od iduće sezone potpisati s njemačkim gigantom Adidasom, Dinamo pak nije bio zadovoljan suradnjom s njima jer su već unaprijed dobili prijedloge dresova i nisu mogli sudjelovati u kreaciji sportske opreme. 

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, Adidas je u Dinamovoj povijesti bio prvi dobavljač dresova, a nakon njega to su bili Puma, Umbro, Lotto i Diadora. 

 

Komentara 6

Avatar Jopa
Jopa
10:23 29.09.2023.

Ovi danas su među najružnijim dresovima, kao da su došli dizjanom iz jugoslavenske lige...

BS
Blue_shirt
10:10 29.09.2023.

Dinamo je promijenio dobavlja opreme jer se prethodna ekipa dogovorila, a nova je trazila svoj dio na kojeg njemci nisu pristali jer su oni fee vec platili. Pa se islo u novi ugovor

Avatar Dragec.V
Dragec.V
22:05 29.09.2023.

Nikad Dinamo nije imao lošije dresove ili možda Puminih,ali to je samo moje mišljenje.Meni se najviše dopala Diadorina oprema pa Umbro po izgledu i kvaliteti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije