Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Damir Krznar:

Dinamo će morati potrošiti novac ako želi pojačanja, a Hajduk je došao do onoga što je godinama tražio

07.01.2024.
u 22:14

Bivši trener Dinama već je godinu i pol u slovenskom nogometu. Nakon Maribora preuzeo je Celje, s kojim je na vrhu prvoligaške ljestvice i juri prema naslovu prvaka

Ključne riječi

Komentara 4

EJ
ejStef
11:59 08.01.2024.

Dubokoumna rečenica je da ako želiš pojačanja treba nešto i potrošiti... No, mislim da to ovoj upravi nije jasno, jer vidim da se samo nabacuje foteljama, a novac od rekordnih izlaznih transfera već se davno međusobno podijelio. To je ono - nema sutra. kakve investicije, kakvi rezultati. Da li je na skupštini bilo riječi o tome? O financiranju, ulaganju i sl?

ST
stašaU
06:57 08.01.2024.

Nadudlaj se nispea Jankoviću...

MI
mikimouse12
23:43 07.01.2024.

To uglavnom tak i ide da ako hoces pojacanja treba potrosit novac. Osim ako hoces skart

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije