Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠEST UZASTOPNA POBJEDA

Dinamo čak i u šarenom sastavu izbušio mrežu Varaždinaca

14.03.2021.
u 16:57

Sve je bilo gotovo za 25 minuta nakon kojih je Dinamo imao uvjerljivih 3:0.

U susretu 25. kola Prve HNL Dinamo je na gostovanju pobijedio Varaždin s 5:0. Golove za hrvatskog prvaka zabili su Iyayi Atiemwen (8.), Josip Mišić (16.), Mario Gavranović (25.) i Mislav Oršić (70., 78.).

Bila je to šesta uzastopna Dinamova ligaška pobjeda, a zanimljivo je da u niti jednoj Modri nisu primili gol. S druge strane Varaždinu je to bio četvrti poraz u zadnjih šest utakmica.

Nakon poraza od Tottenhama, Zoran Mamić je protiv Varaždina na teren poslao šareni sastav. U odnosu na londonski ogled poštedu su dobili Ristovski, Ivanušec, Jakić, Petković, Theophile, Leovac i Ademi.

Varaždin je ove sezone znao napraviti probleme vodećim ekipama, međutim protiv Modrih nije imao izgleda. Sve je bilo gotovo za 25 minuta nakon kojih je Dinamo imao uvjerljivih 3:0.

Gosti su poveli u osmoj minuti lijepim golom Atiemwena s ruba kaznenog prostora. U 16. minuti je bilo 2:0. Bila je to brza kontra gostiju koju je sjajnim pogotkom zaključio Mišić. U 25. minuti među strijelce se upisao i Gavranović. Majer je odličnom loptom uposlio Oršića, a on nesebično dodao Gavranoviću kojem nije bilo teško zabiti za 3:0.

Golijadu Dinama nastavio je Oršić u 70. minuti pogodivši rašlje za 4:0, da bi sedam minuta kasnije zabio i za konačnih 5:0.

Dinamo vodi na ljestvici sa 57 bodova, Osijek ima pet bodova manje, dok je Gorica treća sa 48 bodova. Varaždin je ostao na devetoj poziciji sa 22 boda, dva više od posljednje Lokomotive.

Ključne riječi

Komentara 4

MA
Marsi
17:35 14.03.2021.

Usporedimo ovu tekmu sa onom protiv Totenhama; velika boljka HNL je nedostatak kondicije.

DU
Deleted user
17:02 14.03.2021.

Kastrati živi očaj.

Avatar rubinet
rubinet
17:42 14.03.2021.

Danas Varažin jako loš. Na žalost , imat će grčevitu bitku za ostanak u HNL .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije