Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPREMA SE TRANSFER

Dinamo bi mogao zaraditi milijune: Vatreni odlazi u Englesku za rekordan iznos?!

04.03.2022.
u 23:26

Čini se da mu je Engleska ipak suđena. Jer, prije odlaska iz Dinama mogao je birati hoće li u Leeds ili Leipzig, ali izabrao je Nijemce, što se pokazalo kao dobitna kombinacija.

Španjolski i engleski mediji raspisali su se o Jošku Gvardiolu te ga povezali s odlaskom u Tottenham za vrtoglavih 60 milijuna eura ovog ljeta, čime bi postao rekorder u hrvatskim okvirima.

Naime, trenutno najveći transfer nekog hrvatskog nogometaša jest onaj Matea Kovačića iz madridskog Reala u Chelsea za 45 milijuna eura 2019. Ali, to je zapravo manje bitno, ono što zaslužuje pažnju jest interes engleskog velikana.

Jer, kako tvrde Mundo Deportivo i Daily Mail, Spursi žele dugoročno rješenje i u nekadašnjem nogometašu Dinama to prepoznaju. Gvardiol je nogometaš budućnosti, to je sasvim sigurno, sposoban igrati na brojnim pozicijama, kako u obrani, tako u vezi pa i napadu.

Naravno, toga su svjesni i u Leipzigu pa ga neće pustiti tek tako, znaju da bi 20-godišnjak s vremenom mogao samo postati još vredniji. Posebno nakon Svjetskog prvenstva u Kataru s krajem godine... Jer, navodno su Nijemci već ove zime imali "na stolu" ponudu od 60 milijuna eura, ali su je odbili. Dakle, Spursi bi možda mogli "podebljati" iznos ako ga žele kod sebe. I tako nešto bi Dinamu bilo sjajno jer pripada mu 20 posto od budućeg Gvardiolovog transfera, kao i pet posto iznosa na račun kompenzacije za razvoj jer je ponikao u njegovom omladinskom pogonu.

U konačnici, čini se da je Gvardiolu Engleska ipak suđena. Jer, prije odlaska iz Dinama mogao je birati hoće li u Leeds ili Leipzig, ali izabrao je Nijemce, što se pokazalo kao dobitna kombinacija.


Komentara 3

ZG
Zeljko Grabar
08:46 05.03.2022.

Konacno prava tema u vrijeme u kojem zivimo za istrazivacke novinare VL. Sad samo jos cekamo povratak Severine i ostalih hrvatskih radodajki sa Sejsela, jedinog mjesta gdje su uz radodajke sigurni i ruski tajkuni. Zna Seve gdje je lova.

IV
ivica.vranjic
14:05 06.03.2022.

A Petković? Koliko će dobiti za njega?

ZO
zoranos
08:57 05.03.2022.

I koja korist od toga? Dinamo je i prosle sezone zaradio milijune, pa prodao Majera, Gavranovica i Jakica, a kupio nikoga (Copa, Jurica, Stefulja, Spikica, Buljata, Bockaja). Sada ce izgubiti naslov i druge sezone igrati kvalifikacije konf. lige koja je 3. euro liga. Pa ce onda prodati i Ivanuseca, a Teophil i Lautitsen su mentalno vec otisli ... razbijena vojska i kraj jedne dominacije! Imaju igrace od +10 milijuna u buducnosti koji igraju u okolici ( Kacevenda, Roko Simic, Zvonarek), ali ne zele ih platiti i odose ti decki van!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije