Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon blagdana

Dinamo 7. siječnja počinje s pripremama, 20. putuje u Španjolsku

Dinamo trening (1)
Jurica Galoić/Pixsell
27.12.2014.
u 20:36

Igrači i članovi stručnog stožera blagdansko razdoblje provode u krugu najbližih gdje se pripremaju za povratak na posao. Naime, momčad se okuplja odmah iza blagdana Sveta tri kralja, 7. siječnja

Prva momčad Dinama je na zasluženom odmoru, a pripreme za nastavak sezone počinju iza Sveta tri kralja, 7. siječnja.

Igrači i članovi stručnog stožera blagdansko razdoblje provode u krugu najbližih gdje se pripremaju za povratak na posao. Naime, momčad se okuplja odmah iza blagdana Sveta tri kralja, 7. siječnja, kada počinju pripreme za nastavak sezone.

Modri će nekoliko početnih treninga odraditi na Maksimiru da bi već 10. siječnja krenuli prema Rovinju. Tamo će se zadržati osam dana, potom slijede tri dana u Zagrebu pa odlazak na "glavni dio priprema" u španjolsku La Mangu gdje će ekipa biti do početka veljače.

Nastavak sezone predviđen je za 7. veljače kada (jesenski) prvaci u 20. kolu gostuju kod Lokomotive.

>>Tomić: Bio sam dobar i u Dinamu, ali nisam dobivao toliko prilike kao na parketu

Komentara 2

Avatar Pravi Hrvat
Pravi Hrvat
08:18 28.12.2014.

Dinamo 7. siječnja počinje s pripremama pod vodstvom brata Zorana i pod gazdom Zdravkom koji ostaje duša i srce hrvatske nogometne svetinje.

MA
mamarti
22:25 27.12.2014.

Jaka gostovanja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije