Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazi u Englesku

Di Maria želi samo u Manchester, United nudi 60 milijuna eura

'20.10..2012, Santiago Bernab?u, Madrid, ESP, LA LIGA 2012, ESP,  Real Madrid vs Celta de Vigo im Bild  Real Madrid\'s Angel Di Maria during La Liga Match. October 20, 2012. Foto © nph / Alvaro Hernan
'nph / AlterphotosNordPhoto/PIXSELL'
23.08.2014.
u 12:31

Van Gaal je iznimno zainteresiran za Argentinca, navodno je pripremio ponudu od 60 milijuna eura, a transfer bi trebao biti brzo realiziran

Angel di Maria na izlaznim je vratima madridskog Reala. Iako je krajem prošle sezone bio jedan od najboljih, ako ne i najbolji igrač madridske momčadi, dolaskom Kroosa i Jamesa izgubio je mjesto u početnom sastavu, što mu se nije svidjelo. Zbog toga je odlučio potražiti novu sredinu.

- Na Di Mariju više ne računamo. On je zatražio transfer, a uprava kluba odlučila je da nam više nije potreban, potvrdio je i trener Carlo Ancelotti.

Pisalo se kako je Barcelona odmah poslala upit za njega, ali Florentino Perez nema namjeru prodati ga u istu ligu, a pogotovo ne Kataloncima. A radio Marca sinoć je objavio kako Di Maria želi samo u Manchester United te da je već nazvao kolegu iz reprezentacije Marcosa Roja, novo pojačanje 'crvenih vragova', i jasno mu dao do znanja da bi uskoro mogli biti suigrači.

A Van Gaal je iznimno zainteresiran za Argentinca, navodno je pripremio ponudu od 60 milijuna eura, a transfer bi trebao biti brzo realiziran jer do kraja prijelaznog roka ostalo je još osam dana.

>>Ancelotti: Di Maria nam više nije potreban

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije