Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAVA DRAMA

Detalji tragedije u Biogradu: 'Nogometaši su istraumatizirani ovim događajem. Vozaču nije bilo spasa'

Pixabay
19.11.2023.
u 22:43

Sve se odvilo kada su nogometaši putovali do Biograda na utakmicu, a sve se činilo normalnim do odmorišta Pristeg. Autobus je tada počeo iznenadno kočiti, a vozaču je pozlilo.

Drama na autocesti odvila se jutros, uoči nogometne utakmice između trećeligaša Primorca i Sloge, kada je tijekom vožnje nogometaša Sloge naglo pozlilo vozaču autobusa. Unatoč pokušajima reanimacije, vozač je na kraju i preminuo. Sve se odvilo kada su nogometaši putovali do Biograda na utakmicu, a sve se činilo normalnim do odmorišta Pristeg. Autobus je tada počeo iznenadno kočiti, a vozaču je pozlilo. 

GALERIJA Sjajni Đoković osvojio sedmi Masters

1/5

- Vozač autobusa nažalost je preminuo nakon što mu je pozlilo tijekom vožnje, ali ono što je napravio kad je osjetio da mu se nešto događa spasilo je nogometaše koji su iz Solina krenuli za Biograd gdje su trebali odigrati utakmicu Uspio je zakočiti, malo zaustaviti autobus i skrenuti u desnu zaustavnu traku. Kada su ostali putnici vidjeli da se nešto događa, priskočili su mu u pomoć, oni su do kraja zaustavili autobus, ugasili ga, ali vozaču nažalost nije bilo spasa - izvjestio je reporter Nove TV te dodao kako su ga fizioterapeuti i hitno medicinsko osoblje pokušali spasiti, ali nažalost nisu uspjeli. 

VEZANI ČLANCI:

- Predsjednik kluba, inače poznati kirurg u splitskom KBC-u, nije dozvolio nikome iz kluba da govori na tu temu. To su mladi nogometaši, svi su mlađi punoljetnici i oni su dovoljno istraumatizirani ovim događajem - izvjestila je Nova TV. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije