Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zamršena situacija

Detalji procurili u javnost: Shakira nakon raskida Piqueu poslala 'nemoralnu ponudu'

FILE PHOTO: Colombian singer Shakira and her partner, Barcelona soccer player Pique, attend the Basketball World Cup quarter-final game between the U.S. and Slovenia in Barcelona
Foto: ALBERT GEA/REUTERS
1/3
14.07.2022.
u 21:50

Ona se što prije želi preseliti iz Barcelone u Miami, no to se baš ne sviđa Španjolcu s obzirom da pjevačica želi preuzeti skrbništvo nad njihovim sinovima.

Nakon 12 godina veze puklo je između slavne pjevačice Shakire (45) i nogometaša Barcelone Piquea (35) zbog njegove nevjere. Ona se što prije želi preseliti iz Barcelone u Miami, no to se baš ne sviđa Španjolcu s obzirom da pjevačica želi preuzeti skrbništvo nad njihovim sinovima Sashom i Milanom.

Španjolski mediji navode kako se Pique ne odriče sinova te je spreman pokrenuti sudski spor ako se kolumbijska pjevačica preseli.

Dodaju kako je Shakira poslala ponudu bivšem dečku ne bi li ga nagovorila da promijeni stavove kako bi mogla započeti novi život u SAD-u. Prema spomenutoj ponudi on ne bi trebao plaćati alimentaciju, mogao bi sinove posjećivati pet puta godišnje uz pokrivene putne troškove, a navodno mu je ponudila i dva milijuna dolara kako bi platio porezni dug koji ima prema Španjolskoj.

Ipak, Pique je odbio sve ponuđeno te će o raspletu ovog slučaja, po svemu sudeći, odlučivati sud.

Video - Kraj ljubavi! Shakira se oglasila o prekidu veze s Piqueom: 'Potvrđujemo da se rastajemo'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije