Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Serie A, 23. kolo

Desetkovani Milan preokretom do pobjede u Udinama i vrha

'AC Milan\'s Zlatan Ibrahimovic (L), Maxi Lopez (C) and Robinho (R) react after SS Lazio\'s Rocchi (not pictured) scored during their Italian Serie A soccer match at the Olympic stadium in Rome Februa
'GIAMPIERO SPOSITO'
11.02.2012.
u 20:10

Crveno-crni su gubili nakon prvih 45 minuta 0:1 (Di Natale), a onda su Maxi Lopez i El Shaarawy donijeli preokret.

Nogometaši Milana slavili su pobjedu na teškom gostovanju kod Udinesea 2:1 u 23. kolu talijanske Serie A.

Činio se to kao put bez nade, bez nekoliko važnih igrača iz prvog sastava (Pato, Boateng, Ibrahimović, Abbiati...) no crveno-crni ponovo su pokazali da su "mačka s devet života". U prilog im nije išao ni rezultat nakon prvih 45 minuta, jer su na odmor otišli sa jednim golom zaostatka nakon što je gol za Udinese u 19. minuti zabio Di Natale.

No, onda je u zadnjih 13 minuta uslijedio preokret. Prvo je Maxi Lopez u 77. minuti zabio za izjednačenje, a onda je El Shaarawy u 85. donio tri vrijedna boda za milansku momčad te vodstvo na ljestvici, no Juventus ima dva boda, ali i dvije utakmice manje.

Poredak: Milan 47, Juventus 45 (-2), Lazio 42, Udinese 41...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije