Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
''ULIČNI'' OKRŠAJ

Derbi u Valenciji: Čilić i Dodig podijelili su Međugorje

Marin Čilić (1)
Igor Kralj/PIXSELL
26.10.2012.
u 08:45

Do sada se na ATP Touru nisu sastajali, ali jesu na vinkovačkom Futuresu i to još 2005. godine kada je slavio Čilić

Ne samo da su rođeni u istom mjestu, u Međugorju, nego su i odrastali u istoj ulici – Krstinama. Marin Čilić i Ivan Dodig gotovo su prvi susjedi, ali danas će u Valenciji voditi ljuti boj za ulazak u polufinale tog jakog turnira. Ždrijeb je htio da se sastanu u četvrtfinalu, što je već uspjeh za obojicu, posebno za Dodiga.

– Nedvojbeno će nam obojici biti nezgodno igrati jer se jako dobro poznajemo i dobri smo prijatelji. Obojica smo u solidnoj formi, a pozitivno je to da igramo dvoboj za polufinale. Tko god pobijedi, bit će u odličnoj poziciji  – poručuje Čilić.

Dosad se na ATP Touru nisu sastajali, ali jesu na vinkovačkom Futuresu i to još 2005. godine. Pobijedio je Čilić, koji je i sad favorit u tom međugorskom derbiju.

Dodigovi i Čilićevi neće zajedno gledati taj dvoboj, nego kod svojih kuća, ali će zato dobar dio Međugoraca meč pratiti u kultnom kafiću Pitoma drača. I glasno navijati, iako se ne zna kome će biti skloniji. U istoj ulici, Krstinama, ponikla su još trojica poznatih sportaša: Marin Šego (rukomet), Vladimir Vasilj (nogomet) i Andrija Stipanović (košarka). Pa, zar to nije još jedno međugorsko čudo?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije