Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGROMAN ULOG
Povratak na članak

Derbi Dinama i Hajduka: I jedan i drugi trener bore se zadržati mjesto na klupi

I morat će odigrati veliku utakmicu da bi pobijedili. Trener Hajduka zna da mu ostanak na klupi osigurava samo ulazak u Europu, a za to mora pobjeđivati. Baš kao što na drugoj strani i Damir Krznar zna da mu je naslov prvaka jamac za ostanak na trenerskoj poziciji

Komentari 4

MA
Marsi
15:59 24.04.2021.

Da, liga nam je jaka. Ovo je idealna prilika da se prosiri na ligu 12. Barem meni nebi bilo drago da bilo koji klub ispadne...

VL
MO
modovisisajteMaraschino
09:52 24.04.2021.

zašto se utakmica 1. i 5. na ljestvici naziva derbi?

VL
DI
Dingo
09:39 24.04.2021.

Krznar je odličan član stručnog tima, ali kao trener trenutno nije spreman za glavnu trenersku ulogu u prva 3 ili 4 kluba 1.HNL. Krznar ako želi ulogu glavnog trenera treba ispeći zanat negdje u dogovoru s Dinamom ili samostalno. Dinamo ako je iole ozbiljan klub i sada nakon Mamića već je duboko u pregovorima sa kandidatima za slijedeću sezonu. Sredstva imaju za još dodatno ojačati igrački kadar što diže ambicije i privlači dobre trenere.

VL
RO
roland
08:56 24.04.2021.

I Dinamu i Hajduku bi najpametniji izbor bio Goran Tomić. Mislim da je sada s Rijekom nanizao 6 uzastopnih pobjeda u prvenstvu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.