Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počela prepucavanja

Društvene mreže 'gore'! Delije provociraju transparentom iz Zagreba

Delije
Foto: Twitter
20.10.2015.
u 17:52

Policija u Zagrebu spremna je na sve, zna da postoji mogućnost od sukoba, iako je gostujućima navijačima zabranjen dolazak

Navijači Crvene zvezde, koji su najavili svoj dolazak na Maksimir zajedno s navijačima Olympiakosa, tvrde da se nalaze u Zagrebu, iako je gostujućim navijačima zabranjen dolazak na Dinamov stadion.

Na društvenim mrežama počeli su i provocirati pa su objavili fotografiju za koju tvrde da je snimljena dan uoči utakmice, a sve nedaleko od maksimirskog stadiona. Na fotografiji se vidi transparent ispred Dinamova murala na Ravnicama, a na njemu piše:

"Koncert na Marakani 21.10.", a aludira se na humanitarni koncert nakon utakmice Zvezde i Vojvodine.

Naravno, društvene mreže odmah su počele "gorjeti", provokacije pršte s obje strane. 

Inače, policija u Zagrebu bila je spremna na sve, iako je gostujućim navijačima bio zabranjen dolazak.

"GNK Dinamo i FC Olympiakos su se dogovorili kako na međusobnim susretima 3. i 4. kola Lige prvaka na Maksimiru, odnosno Georgios Karaiskakis stadionu neće biti gostujućih navijača. Radi se o sigurnosnoj procjeni i odluci koju su klubovi donijeli nakon međusobnog sastanka te o istoj obavijestili Uefu", poručio je Dinamo još jučer.

No, ni tako nije moglo bez incidenta, u ponedjeljak su u Zagrebu napadnuta trojica grčkih novinara.

>>Huligani napali grčke novinare u centru Zagreba!

>>U strahu od dolaska Srba i Grka, Dinamo gostima zatvorio vrata Maksimira!

Komentara 35

DU
Deleted user
18:17 20.10.2015.

na maxmiru igraju arsenal i bayern a na marakani mile kitic , ceca i mica trofrtaljka...koja bokčija...moraju s tam nekim strancima navijat kad svoje ni nemaju....jadno jadno...i oni bi se sprdali s nekim....pravi su gedžani...

CA
campa
18:11 20.10.2015.

Svakako "Delije" usred mraka oko tri sata po noći hrabri delije u 10 sekundi snimiše transparent te se trkom razdvojiše svaki na svoju stranu.Junaštvo nema šta.Šteta što su primitivci i ne pozivaju na nenasilje na stadionima.

MA
Maxi73
18:20 20.10.2015.

Lako je u internetu biti frajer. Danas je svako frajer kada na youtubu ili negdje dugo anonimno glumi nešto. Dodji u živo pa nekome nešto s**i. Pa vidi hoćeš li preživjeti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije