Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obišli kamp

Delegacija HNS-a u Dohi u sklopu priprema za Svjetsko prvenstvo

Arhiva HNS
07.07.2022.
u 21:22

Sve sudionike su na početku radionice pozdravili predsjednik Gianni Infantino te izvršni direktor SP-a 2022. Nasser Al-Khater.

Delegacija Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) sudjelovala je na radionici koju je FIFA organizirala u Dohi za sve sudionike Svjetskog prvenstva.

Manje od pet mjeseca prije početka Svjetskog prvenstva, FIFA je okupila predstavnike svih saveza sudionika kako bi im predstavila najnovije informacije iz svih područja organizacije natjecanja - od sportskih i tehničkih detalja preko sigurnosti, medicine i logistike do marketinga i komunikacija. Sve sudionike su na početku radionice pozdravili predsjednik Gianni Infantino te izvršni direktor SP-a 2022. Nasser Al-Khater.

Hrvatski nogometni savez predstavljali su team managerica A reprezentacije Iva Olivari, glasnogovornik Tomislav Pacak, voditelj prevencije, sigurnosti i integriteta Jurica Jurjević, voditelj marketinga Ante Cicvarić, liječnik reprezentacije dr. Tomislav Vlahović te Tihomir Maloča (logistika), dok su ispred stožera reprezentacije na tehničkim radionicama sudjelovali trener Vedran Ćorluka i analitičar Marc Rochon.

Delegacija Saveza iskoristila je posjet Dohi za još jedan posjet baznom kampu reprezentacije - hotelu Hilton Doha te pripadajućem trening centru Al Ersal - gdje su dogovoreni posljednji detalji oko dolaska i boravka aktualnih svjetskih doprvaka za vrijeme Svjetskog prvenstva u Kataru, stoji na web-stranici HNS-a.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije