Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAJSTOR DRIBLINGA

Engleski genijalac pamti kako je 'osramotio' Luku Modrića: Stalno gledam tu snimku!

Luka Modrić
Foto: DailyMotion/Screenshot
1/2
18.04.2016.
u 23:08

'Valjda mi je to tako priraslo srcu jer je Luka nekad igrao za Tottenham i jedan je od naših najboljih nogometaša svih vremena.'

Tottenhamov talent Dele Alli je nominiran za najboljeg mladog nogometaša engleskog Premiershipa i to je svakako zaslužio svojim igrama ove sezone, no u prvom planu je hrvatskim nogometnim zaljubljenicima zbog jedne situacije s Lukom Modrićem.

Naime, engleski reprezentativac poznat je po sjajnim driblinzima, ali i guranju lopte protivničkom čuvaru kroz noge. Upitali su ga zbog toga novinari da izdvoji najdraže "guranje kroz noge", a on se nasmijao i sjetio Luke Modrića.

Naime, u kolovozu prošle godine su se na Audi kupu u sklopu priprema nogometaši Tottenhama susreli s madridskim Realom (0:2), a Dele Alli "osvojio je Internet" guranjem lopte kroz noge našem reprezentativcu.

- Luka se smijao tome nakon meča, drago mi je da se nije naljutio - kazao je nakon susreta tad 19-godišnji nogometaš.

Na toj utakmici je kroz noge gurnuo i Toniju Kroosu, ali očito mu je Modrić draži, valjda jer glasi kao bolji defenzivac od Nijemca. A toliko mu je draži da često "baci oko" na taj potez.

- Stalno gledam kako mu guram kroz noge. Valjda mi je to tako priraslo srcu jer je Luka nekad igrao za Tottenham i jedan je od naših najboljih nogometaša svih vremena - uz osmijeh je komentirao novinarima ovaj detalj Alli i potom objasnio otkud mu ta vještina:

- Igrao sam mnogo na ulici, gdje je iznimno bitno kad se nekom gurne kroz noge. Bitnije od same pobjede.

Komentara 2

Avatar AG
AG
04:25 19.04.2016.

Nije kroz noge kada mu je jedna noga u zraku. To je pored noge...lol

KU
kupatilo
01:52 19.04.2016.

boljebi bilo dasi gurnuo Ronaldu da neide svaki tjedan Badahariju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije