Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Verbalni rat

Del Potro odgovorio na žestoke Ivaniševićeve kritike

Goran Ivanišević
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/8
30.03.2018.
u 14:01

– Del Potro se ponaša kao da je ozlijeđen. Sporo hoda. On je majstor u tome.

Nakon što je Juan Martin del Potro izbacio Miloša Raonića u četvrtfinalu Miamija, Goran Ivanišević verbalno se obrušio na argentinskog tenisača.

- Del Potro se ponaša kao da je ozlijeđen. Sporo hoda. On je majstor u tome. Napravio je to i na Indian Wellsu protiv Miloša, rekao je Ivanišević.

Nije se dugo čekao odgovor Del Potra, novinari su ga upitali za reakciju. No, on se nije uzrujao s time u vezi već je mirno rekao:

– Ima trenutaka kad vam tijelo nešto poručuje i meni je osobno jako važno kako se osjećam fizički jer u prošlosti nisam slušao svoje tijelo. Imao sam pravo pozvati fizioterapeuta na kraju seta i iskoristio sam ga. Ja sam taj koji ulaže fizički napor, a ne liječnik. Jako je teško kada ste umorni – kazao je Del Potro.

Komentara 11

PA
pavel1001
19:01 30.03.2018.

da sam ti ja šef,dobio bi pedalu poslije ovog članka...

80
8.000 eura, 8.000 eura!
16:40 30.03.2018.

Žestoki Hrvoje napisao žestoki članak o žestokom odgovoru na brutalno žestoki komentar Ivaniševića na brutalno žestoko ponašanje žestokog Del Potra. Ima li NETKO u žestokom Večernjrm da žestoko napravi žestoku čistu u ovom brutalno žestokim takozvanim novinama? 🤯

MA
Majur
14:34 30.03.2018.

Delač....brutalan članak,žestoko verbalni napad Ivaniševića,brutalni odgovor Del Potra...ma brutalno delaču....horor brutalno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije