Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEĆE U MIROVINU

Del Piero ne odustaje ni u 40. godini, traži novi klub

'Juventus' Alessandro Del Piero celebrates after scoring against Inter Milan during their Serie A soccer match at the Juventus stadium in Turin March 25, 2012.  REUTERS/Alessandro Garofalo (ITALY - T
Foto: Reuters/Pixsell
04.08.2014.
u 10:04

- To je moja strast. Razumijem da je mogu slijediti dok ne napunim devedeset, ali mislim da sam u dobroj formi da mogu odigrati još jednu godinu. To je moja ideja - rekao je Del Piero.

Legendarni Alessandro del Piero ni u četrdesetoj godini života ne misli prestati s profesionalnim nogometom i traži novi klub. Činjenica da će ove jeseni ući u peto desetljeće života malo je suzila društvo zainteresiranih, ali sigurno će neki angažman pronaći.

- To je moja strast. Razumijem da je mogu slijediti dok ne napunim devedeset, ali mislim da sam u dobroj formi da mogu odigrati još jednu godinu. To je moja ideja - rekao je Del Piero.

Dosad je bio u australskom Sydneyju, ali nisu se uspjeli dogovoriti oko produljenja ugovora pa će za njih odigrati još jednu utakmicu - protiv Juventusa. Bit će to revijalni dvoboj all-star momčadi Sydneyja i talijanskog prvaka.

A nakon toga krenut će svojim putem. Tvrdi da ima dvije ponude.

- Moram pažljivo izabrati što je najbolje za mene.

>> Del Piero najbolji strijelac igrajući za jedan klub u Seriji A

Komentara 1

Avatar petrolio
petrolio
14:16 04.08.2014.

neka ga dovede dinamo, bio bi na naslovnicama sportskog tiska cijelog svijeta, a to bi moglo privući i druge atraktivne igrače kojima je zagreb sada "negdje blizu rusije"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije