Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dejan radonjić:

Nikad nisam profesionalnije živio

Dejan Radonjić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
18.06.2015.
u 17:30

Dejan se neće oporaviti ni za početak priprema plavih u Sloveniji

Kad sretnete sportaša, nogometaša koji u ruci ne drži loptu, nego papire, jasno je da nešto nije u redu. Dejan Radonjić tako je sa sobom nosio liječničke nalaze, vidno nesretan. Naime, stradao mu je gležanj još pri kraju prošlog prvenstva u Istri. I sad ga je opet osjetio pa ga neće biti na početku prvom dijelu pripreme, čini se da neće odmah s plavima ni u Sloveniju (polazak 24. lipnja).

Možda niste do kraja zaliječili gležanj?

- Ne mogu odgovoriti na to pitanje - tajanstven je Radonjić.

Nije mi lako zbog ozljede

Boli li jako?

- Nije strašno, nije to bol koju se ne može izdržati, mogao bih i odigrati utakmicu, dvije, ali to nije cilj, pogotovu na početku priprema.

Očito nema sreće sa dolascima u Dinamo, prošle mu je godine bilo loše na pripremama u Sloveniji, a sad taj gležanj. Je li vas strah za svoju poziciju zbog pauze, kasnit ćete s pripremama?

- Nisam ja imao problema s treninzima prošle godine, sve sam odradio kako treba. A sad, sigurno da mi nije lako, kad ne možeš raditi normalno. Nadam se brzom oporavku, da ću moći pomoći momčadi, a i sebi, najgore je kad si ozlijeđen.

Što se to događalo u Istri, na kraju ste imali puno ozlijeđenih igrača, jedva sastavljali momčad?

- Ne znam zašto je tako bilo. U ključnim trenucima su nam falili ključni igrači, na kraju je sretno završilo.

Što Istri previđate u novoj sezoni?

- Ne bih predviđao, ali se nadam, a na to imam pravo, jer Istra mi je sve dala, da će biti među pet, šest najboljih. Zasad još ne vidim puno najavljenih pojačanja, osim dva igrača Hajduka. Volio bih da budu konkurenti, to bih volio i za sve naše klubove. Da nam bude kao u Engleskoj gdje su svi klubovi jaki.

Jeste li se vratili u Dinamo da biste i ostali?

Radio u tvornici

- Normalno, zato sam radio cijelu godinu, vidi se na meni da maksimalno pazim na sebe, nikad profesionalnije nisam živio. Iako sam uvijek živio profesionalno otkako sam se odlučio baviti nogometom. Volio bih vidjeti ljude koji nakon tri i pol godine ne igranja nogometa uspiju skinuti deset kilograma. I to onda održavati na 91 kilogram pa još skinuti na 88. Nije to lako ni za organizam. A bilo je pritisaka na mene zbog kilaže, no ja sam išao polako, tako su mi savjetovali i ovdje ljudi u Dinamu koji su mi dali punu podršku - zaključio je Radonjić, koji je spomenutu dugu pauzu imao jer je odustao od nogomet i radio u tvornici oružja. No, onda se vratio nogometnom putu.

>> Istrin napadač Dejan Radonjić potpisao za Dinamo

Foto: Alcatel

Komentara 1

DI
DiogenIZsinope
19:33 18.06.2015.

dejan radonjić? cudno da nije na nekoj visokoj politickoj funkciji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije