Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZLJEDA NA TRENINGU

Dejan Lovren otpao, nema ga u Sofiji i Osijeku!

Dejan Lovren
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
08.10.2014.
u 22:27

Zacijelo će ga zamijeniti Domagoj Vida, dok će na klupi biti samo jedan srednji branič, 23-godišnji riječki debitant, Marko Lešković.

Naš srednji branič, Dejan Lovren, neće igrati protiv Bugarske u Sofiji, te Azerbajdžana u Osijeku! Lovren, naime, nije izdržao posljednji reprezentativni trening, napustio je glavni travnjak Maksimira prije suigrača i otišao u svlačionicu zbog bolova u trbušnom zidu.

Lovren nije bio u duelu, napravio je nagli pokret i osjetio oštru bol, te odmah prekinuo vježbanje. Nakon obavljenih pregleda odmah nakon treninga, bilo je vidljivo da je Lovren istegnuo trbušne mišiće. Sreća je u ovoj nezgodi da nema puknuća, međutim bolovi su jaki i teško je vjerovati da bi se Lovren mogao naglo oporaviti.

Međutim, prije odlaska u Bugarsku, Lovren će ujutro još jednom biti pregledan i tada će se konačno odlučiti hoće li izbornik Niko Kovač moći računati na njega barem za dvoboj u Osijeku. Lovrena će tako u Sofiji zacijelo zamijeniti Domagoj Vida, dok će na klupi biti samo jedan srednji branič, 23-godišnji riječki debitant, Marko Lešković.

Kovač, naime, ne planira zasad nikoga zvati umjesto Lovrena...

>> Dejan Lovren napustio trening reprezentacije zbog ozljede!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije