Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jurčić za Goal:

Dejan Lovren je kolateralna žrtva slabog ulaska Liverpoola u sezonu

Dejan Lovren
Reuters/PIXSELL
11.02.2015.
u 17:55

- Lovren je oduvijek bio iznimno vrijedan i marljiv dečko. Ne vjerujem da bi se sada na ovoj razini nogometa on opustio - rekao je Jurčić.

Dejan Lovren danas prolazi kroz vrlo teško razdoblje karijere. Reprezentativni branič ovoga je ljeta u spektakularnom transferu vrijednom 23 milijuna eura iz Southamptona stigao u Liverpool, no prvi mjeseci na Anfieldu nisu mu donijeli mnogo zadovoljstva, piše Goal.com.

Liverpool je katastrofalno otvorio novu prvenstvenu sezonu, a silom prilika, kao i realno nešto slabijih igara, Lovren je ubrzo završio na marginama. Hrvatski reprezentativac tako je posljednji put punu minutažu imao u dvoboju 16. kola Premier lige protiv Manchester Uniteda u kojem su redsi poraženi 3:0.

U sljedećih devet prvenstvenih utakmica Lovren je tek zaigrao dvaput, 44 minute u pobjedi kod Sunderlanda, te jučer 22 minute u slavlju nad Tottenhamom. U međuvremenu ponekad (Everton) nije bio ni na klupi.

Zanimljivo, menadžer redsa Brendan Rodgers u međuvremenu je mijenjao i formaciju, zadnju liniju "skratio" na samo tri obrambena člana. No, Lovrena ni tu nije bilo na "mapi", prednost su dobivali svi aktivni stoperi (Škrtel i Sakho), pa zadnji vezni (Can), a ponekad čak i desni bočni (Glen Johnson).

Ipak, Dejan Lovren je primjer pravog profesionalca, tijekom cijele karijere nije imao nikakvih ozbiljnijih afera. Posvećen je nogometu, željan rada i dokazivanja. Tako tvrdi i njegov bivši trener Krunoslav Jurčić...

- Istina, Lovren je oduvijek bio iznimno vrijedan i marljiv dečko. Ne vjerujem da bi se sada na ovoj razini nogometa on opustio, dapače mislim kako je čak postao još veći profesionalac. Sjetite se, imao je i određenih osporavanja u Lyonu, ali on baš se nikada nije predavao - rekao je Jurčić i dodao:

- Lovren je nažalost samo bio kolateralna žrtva slabog ulaska redsa u sezonu.

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Evo tko je najisplativiji igrač u Premier ligi: Lovren bolji od Di Marije i Mangale!

Komentara 5

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
20:02 11.02.2015.

trebalo je nazvat velikog golmana oblaka za savjet posto je taj veliki talent zaslužan za grijanje klupe u zadnjem susretu madrida.

GI
giglibigli
18:46 11.02.2015.

potjerali su ga iz lyona,southampton je s lovrenom bio dobar sad bez njega je fantastičan, sa svojim nogometnim znanjem dogurao je možda i predaleko i previsoko

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
20:12 11.02.2015.

Eeeeeee moj dejo kad te kljuno brani onda znaš da si za ništa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije